Biliyorum aga hemen yatıyor ama illa arada sıkıntısı olan çıkacak diye dedim arkadaş sormuş ya konu ne kadar sürer diyeParalar geç yatmıyor hocam hb iptali verince sistem otomatik iade yapıyor zaten ora rastgele bi market değil
Biliyorum aga hemen yatıyor ama illa arada sıkıntısı olan çıkacak diye dedim arkadaş sormuş ya konu ne kadar sürer diyeParalar geç yatmıyor hocam hb iptali verince sistem otomatik iade yapıyor zaten ora rastgele bi market değil
o paralara iphone satma şansı yoktuBu kadar yükün altına girmez bence hb ama artık şans zannetmiyorum 100klık üründe bile %20 İndirim varmış
La @Rosita sendeki bu para bendeki bu akıl biz Stuttgart yaparız valla100k lık alışveriş yaptım valla dertlerini başka yere anlatsınlar koskoca firma nasıl yanlış yapıyor
Alıntıyı görüntüle
iptaller geliyormuş geçmiş olsun
Bende de öyle olduBi masum benim sanırım ben zaten alıyordum aaa %20 indirim varmış dedim aldıydım.
Alıntıyı görüntüle
o öylebirsey degıl urunun kendı ındırımı ıcın2 saat dıyorSorun yok 2 saatlik açıldı
Sepete atınca 2 saat yazıyordu ürünlerin altında
arada atladıkları oluyor geçem morhipoda da öyle bi hata oldu 2klık ayakkabıyı 300 e alanın iptal oldu biz 1.5 klığı 800 e aldık iptal olmadıSadece galaxy watch almıştım 44mm olanı o fiyata bulunca sevinmiştim tüh
Sen araya kaynarsın benceBi masum benim sanırım ben zaten alıyordum aaa %20 indirim varmış dedim aldıydım.
Alıntıyı görüntüle
İnşallah. Çok büyük bir indirim değildi zaten kaptığımarada atladıkları oluyor geçem morhipoda da öyle bi hata oldu 2klık ayakkabıyı 300 e alanın iptal oldu biz 1.5 klığı 800 e aldık iptal olmadı
Ülkenin durumu cidden çok kötü arkadaşlarBi masum benim sanırım ben zaten alıyordum aaa %20 indirim varmış dedim aldıydım.
Alıntıyı görüntüle
Masumluğumdan ötürü yazık derler iptal etmezler benceSen araya kaynarsın bence
Ben tam şampuan alıyordum kozmetik indirimlerini görünce olan benim şampuan indirimine olduBi masum benim sanırım ben zaten alıyordum aaa %20 indirim varmış dedim aldıydım.
Alıntıyı görüntüle