cfranko
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 12
Dahası
128 gb olanı 13.783 liraKaca geldi telefon?
128 gb olanı 13.783 liraKaca geldi telefon?
anasını satayım 1 saat foruma girmedim olaya bakSen 50 tane aldığın için iptal etmiş olmasınlar
Normalde ne kadar bu sandalyeler 2 tane ihtiyacım var bunlardanBunların satıcısı Hepsiburada idi hocam edince ediyor Hani birde bunlar ucuz ürünler bugün ki gibi değil
Alıntıyı görüntüle
Yok tek alabilen arkadaşımın da iptal olmuştu Ama birde klavyeler satışmıştı mekanik 50-100 TL'den onlar iptal edilmemişti.Sen 50 tane aldığın için iptal etmiş olmasınlar
150 falan şu anda.Normalde ne kadar bu sandalyeler 2 tane ihtiyacım var bunlardan
Baya iyi fiyat inşallah gelir128 gb olanı 13.783 lira
150 çokmuş ahahaYok tek alabilen arkadaşımın da iptal olmuştu Ama birde klavyeler satışmıştı mekanik 50-100 TL'den onlar iptal edilmemişti.
Mesaj otomatik birleştirildi:
150 falan şu anda.
Siparişlerim iptallerle dolu. Hb kendisi de hata yapıp iptal ediyor. İnş gelir diyelim.HB genellikle hatalı fiyatları iptal etmiyor ama belli olmaz tabii.
En az 1 ayEvet Mart ayında sıcak fırsatlar bölümünü kirletecek konu da anlık olarak başlamıştır. Ben 75 sayfa entry girilir bu konu 15 Mart'a kadar kapanmaz diyorum var mı arttıran?
Bence fazla bile uzun sürer çünkü hiç bir zaman kargoya verilmeyecek paralar geç yatacakEvet Mart ayında sıcak fırsatlar bölümünü kirletecek konu da anlık olarak başlamıştır. Ben 75 sayfa entry girilir bu konu 15 Mart'a kadar kapanmaz diyorum var mı arttıran?
1 senesi var geer gonderirlerse yetisemedim diye aglayanlarla dolucak konuEvet Mart ayında sıcak fırsatlar bölümünü kirletecek konu da anlık olarak başlamıştır. Ben 75 sayfa entry girilir bu konu 15 Mart'a kadar kapanmaz diyorum var mı arttıran?