Kürşat Bey
80+ Titanium
- Reaksiyon skoru
- 16,008
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Tavsiye etmemEkran kartım Asus dual rx 6600 bn arkasındaki demiri ısıya dayanıklı beyaz boyayla boyasam sıkıntı çıkarır mı
Tavsiye etmemEkran kartım Asus dual rx 6600 bn arkasındaki demiri ısıya dayanıklı beyaz boyayla boyasam sıkıntı çıkarır mı
Arka plaket değilde ön taraftaki plastik aksamları boyayan arkadaşlar var tanıyorum bı kaç kişi onlara yaptırmakta fayda var dikey kullanılmiycaksa saçma bence amaTavsiye etmem
Evet gençler konuyu yanlış yere de açmış olabilirim bunun için özür dilerimsistemlerinizi görelim mı
benimki naçizane böyle bişey her ne kadar istemeyerek kursam da böyle oldu inşallah kendi odamda çok farklı projelerim var yaparsam aticam
Ne güzel işte daha ne olsunAlıntıyı görüntüle
Su anda mouse olarak razer deathadder v2mini kulaklik olarak rampage drop plus var
Kasa 2 savas gormusNe güzel işte daha ne olsun![]()
DC de ne yapıyorsunuzKasa 2 savas gormus![]()
Onlarca bin TL ver kasayı ayağının altına al hiç yakışmadıben foto atarım da kasa gözükmüyor masanın altında kalıyor sadece sandalyenin sırt desteği kırık arkasında bir tane daha sandalye var tutması için o kadar
abi benimkinin fotoğrafı sitede gozukuyor ne yapmaliyimEvet gençler konuyu yanlış yere de açmış olabilirim bunun için özür dilerimsistemlerinizi görelim mı
benimki naçizane böyle bişey her ne kadar istemeyerek kursam da böyle oldu inşallah kendi odamda çok farklı projelerim var yaparsam aticam
Ne sitesi anlamadımabi benimkinin fotoğrafı sitede gozukuyor ne yapmaliyim![]()
Yukarı koymanın espirisi ne bilmiyorum yer kaplıyor. Benim masanın altında pc için yer var zaten bende.Onlarca bin TL ver kasayı ayağının altına al hiç yakışmadı![]()