🤩 Donanım Arşivi Sistem Savaşları 🤩

Evet gençler konuyu yanlış yere de açmış olabilirim bunun için özür dilerim 🙏sistemlerinizi görelim mı😊 benimki naçizane böyle bişey her ne kadar istemeyerek kursam da böyle oldu inşallah kendi odamda çok farklı projelerim var yaparsam aticam
pc.jpg

Daha güzellerinin sizin olması dileğiyle Donanım Arşivi Ailesi

ayda bir sistem kasa vs değişiyor sürekli ama şuan için bu şekilde gece daha güzel duruyor tabi :D
IMG_0658.jpeg

Evet gençler konuyu yanlış yere de açmış olabilirim bunun için özür dilerim 🙏sistemlerinizi görelim mı😊 benimki naçizane böyle bişey her ne kadar istemeyerek kursam da böyle oldu inşallah kendi odamda çok farklı projelerim var yaparsam aticam
masayı nerden aldınız?

Kasa td500 mü cooler master bu arada ramlerin güzelmiş
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Geçmiş olsun umarım çok pahalı değil di
bilgisayar çok pahalı değildi ama ben bir memur çocuğu olarak birddaha almam çok zor sadece bilgisayar değil ben ayrıca ses sistemleriyle uğraşan birisiyim amfileri hoparlörlerim ekolayzerler falan vardı odada 50k tl değerinde eşya vardı sadece elektronik olarak
son sistemin buydu fakat arkada bundan kat kat fazlassı var ses sistemi olarak

Kasa Corsair 5000 serisi değil mi bende 4000 serisi var üste sogutucu taksam high profile ram ilr olurmu onu düşünüyorum sende sorun olmamış çok iyi
Evet kasam 5000D airflow. 4000D airflow'da ramler ucu ucuna geliyor ama oluyor diye biliyorum. Biraz araştırın yinede

bilgisayar çok pahalı değildi ama ben bir memur çocuğu olarak birddaha almam çok zor sadece bilgisayar değil ben ayrıca ses sistemleriyle uğraşan birisiyim amfileri hoparlörlerim ekolayzerler falan vardı odada 50k TL değerinde eşya vardı sadece elektronik olarak
son sistemin buydu fakat arkada bundan kat kat fazlassı var ses sistemi olarak
Bende ses sistemlerine meraklıyım da senin kadar değil bende amfi kolonlar vs var

Survivor izliyom bitsin atıcam kanka

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,342
Üyeler
184,297
Son üye
caedus
Geri