Acer ED270U sizce değermi ?

Fps oyunlarını rekabetçi şekilde oynayacaksanız çok hoş olmaz hocam va panellerde ghosting oluyor

Fiyatına değer gibi gözüküyor kankam.

Teknosa da outlet bölümünde güzel bir monitör oluyordu.

VA paneli direk gözüme çarptı. Göz yorabilir. Kullanan birilerinin tecrübesini paylaşması gerekir.

https://www.n11.com/urun/acer-ed270...akce&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_genel
beyler şöyle bir monitör var ama daha önce kullanan varmı nasıldır sizce?
Hocam FPS çok oynamıcaksanız bence ıps panel olan düz bi monitör alın hikayeli oyunlarda renkler daha canlı olucağı için daha çok zevk verir bence,ayrıca film ve dizilerde daha çok keyif alırsınız. Tabi aklınızda illa curved varsa alın deneyin beğenmezseniz satar düz bi monitör alırsınız.

Aynen bende onu bekledim de gelmedi cevap
1 yıl kullandım ben VA panel. Öncelikle güzel renk ayarıyla iyi bişeye yaklaşıyor renkler ama her türlü bir ips olmuyor, ips’e geçince daha iyi anladım. Ghosting olayı ilk başta gözüme çok çarpmasa da sonradan takıntı haline gelmişti ghosting yüzünden oyundan keyif alamaz hale gelmiştim ve curved bi sure sonra hiç zevk vermemeye başladı. Kendi kişisel tecrübelerim doğrultusunda önermiyorum hocam

1 yıl kullandım ben VA panel. Öncelikle güzel renk ayarıyla iyi bişeye yaklaşıyor renkler ama her türlü bir ips olmuyor, ips’e geçince daha iyi anladım. Ghosting olayı ilk başta gözüme çok çarpmasa da sonradan takıntı haline gelmişti ghosting yüzünden oyundan keyif alamaz hale gelmiştim ve curved bi sure sonra hiç zevk vermemeye başladı. Kendi kişisel tecrübelerim doğrultusunda önermiyorum hocam
Tamamdır dostum teşekkür ederim düşüncelerin için düşüneceğim tekrardan

çok saçma fiyat,165hz va 7000 neredeyse
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

pardon 2k imiş mobitör. yinede va panele o para verilmez zaten 2k da 165fps alabilecği oyun sayısı sınırlı

çok saçma fiyat,165hz va 7000 neredeyse
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

pardon 2k imiş mobitör. yinede va panele o para verilmez zaten 2k da 165fps alabilecği oyun sayısı sınırlı
Dostum curved monitörler genelde va panel zaten

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,209,624
Üyeler
195,082
Son üye
Enes0234
Geri