Amd mi nvdia mı sebepleriyle açıklarmısınız?

Fiveryou

80+
Reaksiyon skoru
1
Bütçe
10000
yakın zamanda ekran kartı almak istiyorum ama amd mi nvidia mı karar veremedim. Benim şahsi görüşüm nvidia rtx dlss felan ama amd de yüksek fps fsr felan var kararsız kaldım

Tamamen senin işine göre. Video çekerim yayın yaparım ayrıca daha stabil olsun diyor isen Nvidia.
Onlarla işim olmaz oyun oynıcam sadece render falanda yok dersen AMD alabilirsin.

Rtx bence zamane Nvidia abartısından başka bir şey değil. Laptopta 3060ti var asla rtx açmıyorum. Eksikliğini de hissetmiyorum ama tercih meselesi rt açıp 60 da kalacağıma 80 fps daha ideal geliyor. Zaten sadece oyun oynayan birisiyim. Kendi bilgisayarımda 6800xt var ben bu kartı alırken bu fiyata 3060ti satıyorlardı... Benim kart oyunlarda 3060tidan kat be kat daha iyi. Bütçen sınırsız ise gidip 4090 al tabi ama bizim gibi 3 kuruşun hesabını yapıp nereden kısacağını şaşırıyorsan amd fp dahilinde nvidia dan daha iyi.

Rtx bence zamane Nvidia abartısından başka bir şey değil. Laptopta 3060ti var asla rtx açmıyorum. Eksikliğini de hissetmiyorum ama tercih meselesi rt açıp 60 da kalacağıma 80 fps daha ideal geliyor. Zaten sadece oyun oynayan birisiyim. Kendi bilgisayarımda 6800xt var ben bu kartı alırken bu fiyata 3060ti satıyorlardı... Benim kart oyunlarda 3060tidan kat be kat daha iyi. Bütçen sınırsız ise gidip 4090 al tabi ama bizim gibi 3 kuruşun hesabını yapıp nereden kısacağını şaşırıyorsan amd fp dahilinde nvidia dan daha iyi.
anlıyorum hocam

Oyun için AMD tercih edin her zaman arkadaşlar eğer çok paranız varsa Nvidia.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,172,631
Üyeler
186,217
Son üye
BayBatur
Geri