Bu Sistem Iyi Midir Arkadaşlar

inclr

80+
Reaksiyon skoru
12
IMG-20230308-WA0000.jpg

17.563 TL'ye denk geliyor. Bu fiyata nasıl sizce daha fazla özelleştirme gerekir mi ben normalde amd taraftarı değilim intel nvidia tarafıyım ama intel nvidia tarafında denk özellikte bu fiyata veya daha ucuz fiyata denk getirmek mümkün müdür. Önerilerinize açığım.

İyi kanka. Ultimayı özelleştirdin sanırım. Yapacağın en mantıklı alışveriş bu. Hayırlı olsun.

Arkadaşlar bu sistemin siparişini verdim. Aldığı paraya değer mi sizce? Ram i 3600mhz yapma konusunda ve 5600x i seçme konusunda kararsız kalmıştım. Şuanki hali iyi midir. Monitor olarak odyssey g3 düşünüyorum önerir misiniz. Bilgisayarı kurmadan önce veya sonrasında yapmam gereken şeyler var mıdır. Sürücü kurarken nelere dikkat etmeliyim. Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Ekler

• Screenshot_20230309_194619_Samsung Internet.jpg
    Screenshot_20230309_194619_Samsung Internet.jpg
    414.5 KB · Hit: 87
@Just Hocam merhabalar bir üstteki belirttiğim sistemi sipariş verdim perşembe günü. Kule tipi soğutucu için ne önerirsiniz acaba. Kasa(gt301) atx anakart ise(TUF GAMING B550M-PLUS WIFI II) mikro atx olarak geçiyor sorun olur mu sizce. Monitör olarak g24-20 düşünüyorum önerir misiniz. Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler. Bu arada kurulum öncesi bios güncelleyeceğim xmp ayarını değiştireceğim sam açacağım en son da kurulumdan sonra driverları yükleyeceğim başka bir tavsiyeniz var mıdır acaba. Kule tipi soğutucu alınca undervolta gerek kalmıyor sanırım değil mi

Kule tipi perfan 120h bakın. Soğutucuyla UV yapmaya gerek kalmaz ama yaparsanız güç tüketimi ve sıcaklıklar azalır. Anakartla kasa arasında uyumsuzluk olmaz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,475
Üyeler
192,730
Son üye
Zeyx001
Geri