Am5 anakart 5500 TL civarı

SRooX

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
173
Selam elimde r5 7600x ve rx 6700xt var am5 e geçiyorum 5500 tl civarı sağlam anakart önerisi lazım ilerde r9 7950x3d taksam bile sırıtmıcak bir anakart varmı.

Son düzenleme:
Selam elimde r5 7600x ve rx 6700xt var am5 e geçiyorum 5500 TL civarı sağlam anakart önerisi lazım ilerde r9 5950x3d taksam bile sırıtmıcak bir anakart varmı.
bu bütçeye en iyi b650 modellerinden birini alabilirsin ve işlemci konusunda galiba r9 7950x3d diyecektin düzelt istersen

bu bütçeye en iyi b650 modellerinden birini alabilirsin ve işlemci konusunda galiba r9 7950x3d diyecektin düzelt istersen
ben hala 5 te kaldım :D , önereceğin bir model varmı mesela asusla msi ı karşılaştırıyorum msi ın fiyatı daha düşük ancak giriş çıkış portları daha iyi ama bu faz filan diyorlar işlemci takmak için önemliymiş o ne anlama geliyor anlamıyorum.

ben hala 5 te kaldım :D , önereceğin bir model varmı mesela asusla msi ı karşılaştırıyorum msi ın fiyatı daha düşük ancak giriş çıkış portları daha iyi ama bu faz filan diyorlar işlemci takmak için önemliymiş o ne anlama geliyor anlamıyorum.
valla ben daha ddr5 anakartlarla pek ilgilenemedim ddr4 sorsanız önerirdim de yenileri bende tam bilmiyorum illa cevaplayan bir arkadaş olur

Ve bal gibi de takarsın 7950X3D hiçbir şey de olmaz.
aklımda bu model vardı akakçeye ekledim maaş yattığı gibi alıcam büyük ihtimal , soğutucu uyumu filanda diyorlardı onun hakında bir şey biliyormusun peki bende emektar noctua d15 var sıkıntı çıkarmaz değişmi ta fx 8350 ye almıştım.

aklımda bu model vardı akakçeye ekledim maaş yattığı gibi alıcam büyük ihtimal , soğutucu uyumu filanda diyorlardı onun hakında bir şey biliyormusun peki bende emektar noctua d15 var sıkıntı çıkarmaz değişmi ta fx 8350 ye almıştım.
hiçbir şey olmaz çok iyi birsoğutucu

Bütçen dahilinde bunu alabilirsin

Bütçen biraz daha artarsa bunu da alabilirsin

Geri