S2H için değer mi?

Wojoexe

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
373
Arkadaşlar aquarius 5anı ozellestirip almaya karar verdim ama anakart biostar b450m. Daha önce sistem toplama tecrübem yok ve indirim takip edip uğraşmak zaman kaybetmek istemiyorum. Sırf anakartı gigabyte b450m s2h almak için sistemi kendim toplayıp indirim takip edip uğraşmaya değer mi?

Çok gerekli değil, daha pahalıya gelir büyük bir ihtimalle. Sadece B450M S2H olsa daha iyi olurdu.

Arkadaşlar aquarius 5anı ozellestirip almaya karar verdim ama anakart biostar b450m. Daha önce sistem toplama tecrübem yok ve indirim takip edip uğraşmak zaman kaybetmek istemiyorum. Sırf anakartı Gigabyte b450m s2h almak için sistemi kendim toplayıp indirim takip edip uğraşmaya değer mi?
iyi takip edersen indirimleri kovalarsan diğer parçları da ucuza almış olursun 200-300tl ye değr bence

Arkadaşlar aquarius 5anı ozellestirip almaya karar verdim ama anakart biostar b450m. Daha önce sistem toplama tecrübem yok ve indirim takip edip uğraşmak zaman kaybetmek istemiyorum. Sırf anakartı Gigabyte b450m s2h almak için sistemi kendim toplayıp indirim takip edip uğraşmaya değer mi?
zaman kaybetmek istemiyorsan git biostar al pek bir şey değişmez

Çok gerekli değil, daha pahalıya gelir büyük bir ihtimalle. Sadece B450M S2H olsa daha iyi olurdu.
Hocam aralarında tam olarak ne fark var. Mosfet soğutucu farkı falan varmış sanırım ama bu tam olarak bana nasıl yansır sisteme. Nasıl bir dezavantaj yaşarım? Bide psu değişimi için gamegaraja mail attım ama kabul etmediler o konuda biraz kafama takılıyor sizce gamegarajin psu su nasıl

Hocam aralarında tam olarak ne fark var. Mosfet soğutucu farkı falan varmış sanırım ama bu tam olarak bana nasıl yansır sisteme. Nasıl bir dezavantaj yaşarım? Bide PSU değişimi için gamegaraja mail attım ama kabul etmediler o konuda biraz kafama takılıyor sizce gamegarajin PSU su nasıl
O seviyede bir sorun yaşamazsın, kaldı ki B450M S2H'nin de VRM'leri ahım şahım güzel değil, sadece bi' tık daha iyi. GameGaraj'ın PSU'ları Aigo tarafından üretiliyormuş, başka bir bilgim yok :D.

O seviyede bir sorun yaşamazsın, kaldı ki B450M S2H'nin de VRM'leri ahım şahım güzel değil, sadece bi' tık daha iyi. GameGaraj'ın PSU'ları Aigo tarafından üretiliyormuş, başka bir bilgim yok :D.
Hocam bide çok fazla konu açmış olmak istemiyorum. Sistemin son demlerindeyim kafamda oturtuyorum tam her şeyi o yüzden bilginiz varsa burdan sorayım, Ben gamegaraj sisteminin ramlerini çıkarttım komple. 350 lira gibi bir fiyata satıyorlar çünkü. Incehesaptan 260 liraya falan alınabiliyor. Ramde marka model çok önemli mıdır? 2x8 3000 veya 3200 herhangi bir rami alsam olur mu?

Hocam bide çok fazla konu açmış olmak istemiyorum. Sistemin son demlerindeyim kafamda oturtuyorum tam her şeyi o yüzden bilginiz varsa burdan sorayım, Ben gamegaraj sisteminin ramlerini çıkarttım komple. 350 lira gibi bir fiyata satıyorlar çünkü. Incehesaptan 260 liraya falan alınabiliyor. Ramde marka model çok önemli mıdır? 2x8 3000 veya 3200 herhangi bir rami alsam olur mu?
Çok önemli değil markası, sonuçta her RAM markası çip üretmiyor. 3000 MHz ile 3200 MHz arasında çok bir fark yok, kaldı ki her 3000 MHz'lik RAM'i kolaylıkla 3200 MHz (belki daha üstü) frekansında çalıştırabilirsiniz.

Çok önemli değil markası, sonuçta her RAM markası çip üretmiyor. 3000 MHz ile 3200 MHz arasında çok bir fark yok, kaldı ki her 3000 MHz'lik RAM'i kolaylıkla 3200 MHz (belki daha üstü) frekansında çalıştırabilirsiniz.
O zaman ucuz bulduğum tipini beğendiğime yapışıyorum :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,184,085
Üyeler
187,926
Son üye
RoBiNc
Geri