onu da gördüm ancak elime küçük geliceğini düşündüm bu yüzden eklemedim sırayaKatar pro nasıldır?
hocam dediğin mouse'a baktım şimdi de en ucuz 1600 yaHaste wireless vardı o bütçelerde
basilisk bana güzek gözüktü aslında ama tepkime süresi nedir bulamadımBasilisk ağır gibi duruyor, aralarından rival 3 diyorum.
kral tepkime süresi hakkın da bilgi verir misin aktif cs:go oyuncusuyum benim için çok önemliRazer'ı kullanıyorum, memnunum.
küçük gibi duruyor ama bir araştırayımBunuda düşünebilirsin bu üçü arasından basilisk alırdım![]()
Razer Orochi V2 Kablosuz Optik Gaming Mouse | ITOPYA
Razer Orochi V2 Kablosuz Optik Gaming Mouse En iyi fiyat seçenekleri ile RZ01-03730100-R3G1 ITOPYA'dawww.itopya.com
valla hocam dürüst olmak gerekirse hiç gecikme hissetmedim. sanki kablolu mouse hissiyatı veriyor diyebilirim.hocam gecikme süresi nedir?
Hocam wirelesslarda artık gecikmeyi hissedilmeyecek kadar az. Rahatlıkla albilirsiniz, ben de valocuyum.basilisk bana güzek gözüktü aslında ama tepkime süresi nedir bulamadım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
kral tepkime süresi hakkın da bilgi verir misin aktif cs:go oyuncusuyum benim için çok önemli
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
küçük gibi duruyor ama bir araştırayım
Bu neden ucuz bu kadarBunuda düşünebilirsin bu üçü arasından basilisk alırdım![]()
Razer Orochi V2 Kablosuz Optik Gaming Mouse | ITOPYA
Razer Orochi V2 Kablosuz Optik Gaming Mouse En iyi fiyat seçenekleri ile RZ01-03730100-R3G1 ITOPYA'dawww.itopya.com