🔥İndirim CORSAIR CX750F RGB White Tam Moduler 750W PSU 1.999₺

Fiyat çok iyi ama model olarak eleştirim; Neden +80 Gold yapmadınız ki abi. Yapın şunu gold tadından yenmez

2 tane cpu (4+4 pin) 2 tane pcie (6+2 pin) kablosu geliyormuş ayrıca kutu içeriğinden alacak arkadaşlar dikkat etsin

Fiyat çok iyi ama model olarak eleştirim; Neden +80 Gold yapmadınız ki abi. Yapın şunu gold tadından yenmez
+80 gold sertifikası yok ama performans gold seviyesinde. Sebebini anlamadığım bir şekilde gold değil. Aktif kullanıyorum ve coil whine yok benimkinde.

RGB psu almam ben aga...Bazı kasalar da Kötü duruyor ne kadar kablo vs. varsa da gösteriyor hoş durmuyor.

RGB psu almam ben aga...Bazı kasalar da Kötü duruyor ne kadar kablo vs. varsa da gösteriyor hoş durmuyor.
Rgb butonu mevcut arka tarafında, renk değiştirme mi yapıyor rgbyi mi kapatıyor bilemiyorum ama

Hem 650F modelini hemde 750F modelini aldım ikisinde coilwhine problemi yaşadım.

Ben kullanıyorum, coilwhine problemi yok, şöyle bir güzelliği var, beyaz sleeve kablo almaya gerek kalmıyor bence çünkü kabloları yeterince güzel

+80 gold sertifikası yok ama performans gold seviyesinde. Sebebini anlamadığım bir şekilde gold değil. Aktif kullanıyorum ve coil whine yok benimkinde.
performansının gold seviyesinde olduğunu nasıl anladınız?

Psunun bronze veya gold sertifikasının olmasının tek farkı verimlilik, başka hiçbir farkı yok

Bu serilerde sorun olduğunu duydum bobin sesi var deniyor ne kadar doğru bilemem ama

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,808
Üyeler
184,226
Son üye
ekay
Geri