Düşük Bütçeli Pc Toplama

saywzz

80+
Reaksiyon skoru
1
Bütçe
12.000
Arkadaşlar merhaba daha demin youtube den pc toplama vidyoları izliyordum donanım arşivinde 1 ay önce çekilmiş bir vidyo var o vidyodaki pc yi çok beğendim ancak yanında monitör yok bana onun gibi düşük bütçeli monitör dahil sistem önerir misiniz? .

Arkadaşlar merhaba daha demin youtube den pc toplama vidyoları izliyordum donanım arşivinde 1 ay önce çekilmiş bir vidyo var o vidyodaki pc yi çok beğendim ancak yanında monitör yok bana onun gibi düşük bütçeli monitör dahil sistem önerir misiniz? .
geçen mert bayantemur monitör dahil sistem yapmıştı keşke gorebilseydiniz

12k düşük pc mi oldu artık :D

ucuza i3 10.nesil, 750 ti gibi kasa niye hiç toplatmıyorlar youtub kanalları bizi hiç düşünen yok.

12k düşük pc mi oldu artık :D

ucuza i3 10.nesil, 750 ti gibi kasa niye hiç toplatmıyorlar youtub kanalları bizi hiç düşünen yok.
Çünkü 750 Tİ ın artık bir mantığı kalmadı, APU sistemler daha iyi performans veriyor zaten.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

12K çok da düşük sayılmaz ki

2. el alabilir misiniz?

Çünkü 750 Tİ ın artık bir mantığı kalmadı, APU sistemler daha iyi performans veriyor zaten.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

12K çok da düşük sayılmaz ki

arkadaş yazmış konu başlığına 12kda belirtmiş.
benim bütçem kısıtlı rx 6500 xt 4gb kart 3600 tl sıfırı bu kartlı hazır kasa yakalamaya calisiyorum hiç gelmiyor.

arkadaş yazmış konu başlığına 12kda belirtmiş.
benim bütçem kısıtlı rx 6500 xt 4gb kart 3600 TL sıfırı bu kartlı hazır kasa yakalamaya calisiyorum hiç gelmiyor.
Hazır sistem bekleyin RX 6500 XT sistemler çıkıyor 8-9K aralığına, ama yakın zamanda çıkar mı bilmiyorum

Hazır sistem bekleyin RX 6500 XT sistemler çıkıyor 8-9K aralığına, ama yakın zamanda çıkar mı bilmiyorum
en son çıkanki 6500 xt li sistemdeki diğer parçaları hatırlıyormusun yazman mümkünmü.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,183,713
Üyeler
187,871
Son üye
Barsgln
Geri