Sektor
80+
- Reaksiyon skoru
- 82
- Konu Sahibi Konu Sahibi
zaten bu yorumlar yüzünden 2 kere konu açtım ustaYine de şu yorumu göz önünde bulundur. Bende sorun çıkmadı.
Alıntıyı görüntüle
zaten bu yorumlar yüzünden 2 kere konu açtım ustaYine de şu yorumu göz önünde bulundur. Bende sorun çıkmadı.
Alıntıyı görüntüle
Amozonun deposundan gelecekse 5-10 güne geliyor hocamHocam bi klavye alıcamda İngiltere'den gelecekmiş amazondan alcam kaç günde gelir sizce
Satıcı amazon değil ama amazon lojistik tarafından gönderiliyor yazıyordu galbaAmozonun deposundan gelecekse 5-10 güne geliyor hocam
Bendede bu monitor var amazondan aldim 3 gunde geldi olu pixel cikmadihocam 3 ay nakliye gemisinimi bekleyelim biraz aceleciyimde . . .
Dostum ben de almayı düşünüyorum da güç girişinden coil whine'a benzer bir cızırtı sesi geliyormuş, çok rahatsız edici bir düzeyde mi geliyor ses?Ben kullanıyorum, güzel monitör, fiyatına göre harika. Sormak istediğini sorabilirsin.
Hayır çok yüksek değil. Bazen geliyor, bazen gelmiyor. Gelince de rahatsız etmiyor. Laptop kullandığım için zaten laptop sesi daha fazla.Dostum ben de almayı düşünüyorum da güç girişinden coil whine'a benzer bir cızırtı sesi geliyormuş, çok rahatsız edici bir düzeyde mi geliyor ses?
Monitörü 144 HZ'e çekmeyi dener misin? O zaman coilwhine kesiliyor olabilir.Hayır çok yüksek değil. Bazen geliyor, bazen gelmiyor. Gelince de rahatsız etmiyor. Laptop kullandığım için zaten laptop sesi daha fazla.
Şu an satıcıların hepsi Nethouse o yüzden yapacak bir şey yok hocam ama sorun olmaz.zaten bu yorumlar yüzünden 2 kere konu açtım usta![]()
Evet 144'de kesiliyor. Oyun dışı 144 alıyorum, oyunu açınca da zaten kulaklık takılı olduğu için 165 yapıyorum.Monitörü 144 HZ'e çekmeyi dener misin? O zaman coilwhine kesiliyor olabilir.
yav yok ne doları amazon.com.tr den aldım ben şuan stokta yokmuş arada kontrol edin geliramazondan alamıyorum doalrla satılıyo