Çok düşük FPS alıyorum?

muhtemelen destansı ayarlar olduğu için
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

neden bilmiyorum ya da ss de anlık öyle mi çıkmış bilmiyorum işlemcin az kullanılıyo.

muhtemelen destansı ayarlar olduğu için
destansı ayarlarda en az en uç 60 70 fps alması lazım o işlemci anakart ile bence dostum yt de oyun testleri var

Sistemim imzamda arkadaşlar fortniteda çok düşük FPS alıyorum ve ekran kartı MHz'ini kendi kendine düşürüyorNot:fortnite destansı ayarlarda https://dosya.hizliresim.com/EWO7xBUt5M4oki0/preview
ekran kartı driver ların güncel mi

destansı ayarlarda en az en uç 60 70 fps alması lazım o işlemci anakart ile bence dostum yt de oyun testleri var

Güncel hocam evet

sezon yeni geldi ve destansıdan dolayı oyunun optimizesi sıkıntı bende destansıda düşük alıyorum fakat youtube oyun testlerindeki adamlar daha yüksek alıyor

Bende en düşük 20 FPS alıyorum

valla ben fortnite dan optimizasyon konusunda çok çektim. oyunu sildim warzone 2.0 başladım .d Şaka gibi ama warzone de 100 fps alırken fortnite de drop yiyordum. fortnite de sorunu directx i perf moduna alınca çözdüm ama o zamanda oyundan tad alamadım

sezon yeni geldi ve destansıdan dolayı oyunun optimizesi sıkıntı bende destansıda düşük alıyorum fakat youtube oyun testlerindeki adamlar daha yüksek alıyor
Yok hocam zaten düşükte de anlık takılmalar yaşıyorum

RAM yetmiyor gibi görünüyor. Bazı yerlerde VRAM de yetmeyebilir. Ayarları düşürürsen daha rahat oynarsın.

Geri