Neler Yeni

Çok düşük FPS alıyorum?

Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Timurhan Uçarlı
Sadece fortniteda mı böyle ve bilgisayarı yeni mi aldın? Ben yeni aldığımda işlemci amd chipset driver(sanırım) tam olarak indiremiyordum bu yüzden fps düşüktü.

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Mustafa Pelin
Ekran kartının değil mi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Düşük ayarlarda da takılıyor
ayenen dostum bak:
Mhz birimi hem ekran kartlarında hem de Ramlerde bulunmaktadır. Ekran kartları içinde Ramlerin çalışabilmesi için belirli bir frekans gerekmektedir. Mhz ekran kartında ve Ramlerde hız anlamına gelir. Mhz derecesi ne kadar yüksek ise ekran kartı ve Ram’in o kadar hızlı olduğu anlamına gelir.

EfoWars

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
523
İsim
Süleyman Efe Erdoğmak
İlgilendiği Kategoriler
İç Donanımlar, Çevre Birimleri, Cep Telefonları, Konsollar, Ağ Sistemleri
Destansı ayarlar da ne olmasını beklerdin tüm yük gpu da :D
fortnite için işlemci önemli. gpu her zaman %100 kullanılmalı zaten. işlemci az kullanıldığı için drop yiyor. Bende de aynı sorunu ekran kartını kullanmadığı için yaşıyordum

Silinsin

80+ Silver
fortnite için işlemci önemli. gpu her zaman %100 kullanılmalı zaten. işlemci az kullanıldığı için drop yiyor. Bende de aynı sorunu ekran kartını kullanmadığı için yaşıyordum
Şimdi o olay öyle değil :D düşük ayarlar da oynamadıkça grafiğe bu kadar yüklenirseniz işlemci o kadar kullanılır zaten :D gpu da her zaman %100 de kalamaz bu da bir sorun demek he 99 olursa neden olmasın :D iyi forumlar.

EfoWars

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
523
İsim
Süleyman Efe Erdoğmak
İlgilendiği Kategoriler
Şimdi o olay öyle değil :D düşük ayarlar da oynamadıkça grafiğe bu kadar yüklenirseniz işlemci o kadar kullanılır zaten :D
hocam peki size soruyorum. en yüksekte olsa da en düşükte olsa da neden hep düşük fps ve drop yedim?

Silinsin

80+ Silver
hocam peki size soruyorum. en yüksekte olsa da en düşükte olsa da neden hep düşük fps ve drop yedim?
Rasgele cevap verebileceğim bir şey değil maalesef driverdan da olur ramden de olur ssdden de olur bir çok şeyden olabilir ama cpu kullanımınız arttı diye düzelmez.

EfoWars

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
523
İsim
Süleyman Efe Erdoğmak
İlgilendiği Kategoriler
Rasgele cevap verebileceğim bir şey değil maalesef driverdan da olur ramden de olur ssdden de olur bir çok şeyden olabilir ama cpu kullanımınız arttı diye düzelmez.
m2 sn550 var, 3600 ü 4.2 ghz sabitledim. ramler 16 gb 3200mhz cl 16 ekran kartı 2060

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Mustafa Pelin
Evet yeni aldım ama driverlar güncel
dostum herseyı yaptoysan ve hala fps düşükse bi format atmanı hala da düzelmiosa en son olarak dikkatli bir şekilde bios update yapmanda bi fayda var çünkü sistemin biraz birbirinden bagımsız calısıyor gibi

EfoWars

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
523
İsim
Süleyman Efe Erdoğmak
İlgilendiği Kategoriler
driver güncel dduladım, pc format attım. (bios güncel) sistemde darboğaz yok gene de neden böyle?
Mesaj otomatik birleştirildi:

dostum herseyı yaptoysan ve hala fps düşükse bi format atmanı hala da düzelmiosa en son olarak dikkatli bir şekilde bios update yapmanda bi fayda var çünkü sistemin biraz birbirinden bagımsız calısıyor gibi
hocam bu konu fortnite nin kötü optimizasyonuna çıkacak şowrgnwoeşgrn

çok uğraştım çokkk

Top Bottom