Unbelievablev2
80+
- Reaksiyon skoru
- 30
Sadece fortniteda mı böyle ve bilgisayarı yeni mi aldın? Ben yeni aldığımda işlemci amd chipset driver(sanırım) tam olarak indiremiyordum bu yüzden fps düşüktü.
ayenen dostum bak:Ekran kartının değil mi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Düşük ayarlarda da takılıyor
Evet yeni aldım ama driverlar güncelSadece fortniteda mı böyle ve bilgisayarı yeni mi aldın? Ben yeni aldığımda işlemci amd chipset driver(sanırım) tam olarak indiremiyordum bu yüzden fps düşüktü.
Destansı ayarlar da ne olmasını beklerdin tüm yük gpu damuhtemelen destansı ayarlar olduğu için
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
neden bilmiyorum ya da ss de anlık öyle mi çıkmış bilmiyorum işlemcin az kullanılıyo.
dostum ben ramlarden kaynaklı oldugunu dusunuyorum cunku yt daki videolarda max ayarlarda senın ekran kartın ve işlemcin ile ramlari sadece 9 gb kullanıyor. sende ise 15 ??Evet yeni aldım ama driverlar güncel
fortnite için işlemci önemli. gpu her zaman %100 kullanılmalı zaten. işlemci az kullanıldığı için drop yiyor. Bende de aynı sorunu ekran kartını kullanmadığı için yaşıyordumDestansı ayarlar da ne olmasını beklerdin tüm yük gpu da![]()
gpu su güçlü bir gpu bu fps değerleri anormal değilmiDestansı ayarlar da ne olmasını beklerdin tüm yük gpu da![]()
Şimdi o olay öyle değilfortnite için işlemci önemli. gpu her zaman %100 kullanılmalı zaten. işlemci az kullanıldığı için drop yiyor. Bende de aynı sorunu ekran kartını kullanmadığı için yaşıyordum
hocam peki size soruyorum. en yüksekte olsa da en düşükte olsa da neden hep düşük fps ve drop yedim?Şimdi o olay öyle değildüşük ayarlar da oynamadıkça grafiğe bu kadar yüklenirseniz işlemci o kadar kullanılır zaten
Rasgele cevap verebileceğim bir şey değil maalesef driverdan da olur ramden de olur ssdden de olur bir çok şeyden olabilir ama cpu kullanımınız arttı diye düzelmez.hocam peki size soruyorum. en yüksekte olsa da en düşükte olsa da neden hep düşük fps ve drop yedim?
m2 sn550 var, 3600 ü 4.2 ghz sabitledim. ramler 16 gb 3200mhz cl 16 ekran kartı 2060Rasgele cevap verebileceğim bir şey değil maalesef driverdan da olur ramden de olur ssdden de olur bir çok şeyden olabilir ama cpu kullanımınız arttı diye düzelmez.
dostum herseyı yaptoysan ve hala fps düşükse bi format atmanı hala da düzelmiosa en son olarak dikkatli bir şekilde bios update yapmanda bi fayda var çünkü sistemin biraz birbirinden bagımsız calısıyor gibiEvet yeni aldım ama driverlar güncel
hocam bu konu fortnite nin kötü optimizasyonuna çıkacak şowrgnwoeşgrndostum herseyı yaptoysan ve hala fps düşükse bi format atmanı hala da düzelmiosa en son olarak dikkatli bir şekilde bios update yapmanda bi fayda var çünkü sistemin biraz birbirinden bagımsız calısıyor gibi