Evet senin konunu gördüm az evvelhocam şuan ben de aynen o bütçe ile arayışlardaydım 2. el 1660S aldım bu rakama bir de rx580 var
aman hocam bu devirde o paralara sıfır ekran kartı alınır mıEvet senin konunu gördüm az evvelhemen baktım ekran kartına sıfırları çok pahalı sen ne kadar aldın ya
![]()
Hayırlı olsun hocam güle güle kullanın bende rx5500 XT düşünüyorum ya bilemiyorum çok hakim değilim ekran kartlarınaaman hocam bu devirde o paralara sıfır ekran kartı alınır mı2300 TL'ye istanbul içinde az kullanılmış buldum hemencecik gittim aldım valla
4 gblık olanlarına yanaşmayın derim min 6 gb olan türden ekran kartlarına yönelebilirsin 1070ti,rx590,1660S gibiHayırlı olsun hocam güle güle kullanın bende rx5500 XT düşünüyorum ya bilemiyorum çok hakim değilim ekran kartlarına
elimde vardıda sattım maalesef alıcısı vazgeçerse isterseniz iletişime geçerim o paraya rx6500xt alınırHayırlı olsun hocam güle güle kullanın bende rx5500 XT düşünüyorum ya bilemiyorum çok hakim değilim ekran kartlarına
Bütçemi aşar diye düşünüyorum pahalılar gerçekten4 gblık olanlarına yanaşmayın derim min 6 gb olan türden ekran kartlarına yönelebilirsin 1070ti,rx590,1660S gibi
Olur ddımstum vazgeçerse söylersin bana uygun olursa almayı düşünüyorum hiç bakmadım 6500 kere yaelimde vardıda sattım maalesef alıcısı vazgeçerse isterseniz iletişime geçerim o paraya rx6500xt alınır
Bakarım hocam teşekkür ederim fiyatlarına birazdanRx5700xt alınır o bütçeye göre en iyi kart.Asus dual,msi gaming x modeller bulunur temiz.
Sarı sitede en azı 3k yaRx5700xt alınır o bütçeye göre en iyi kart.Asus dual,msi gaming x modeller bulunur temiz.
Rx590 kar var aslında fiyat bazlı4 gblık olanlarına yanaşmayın derim min 6 gb olan türden ekran kartlarına yönelebilirsin 1070ti,rx590,1660S gibi
580 almayin 2.5 a lahocam şuan ben de aynen o bütçe ile arayışlardaydım 2. el 1660S aldım bu rakama bir de rx580 var
Temizi zor 2.5 a anca ters riser yemişiRx5700xt alınır o bütçeye göre en iyi kart.Asus dual,msi gaming x modeller bulunur temiz.
Evet baktım zor bulunur o fiyata peki sence rx6500xt alınır mı580 almayin 2.5 a la
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
1500 e veriom ben axle 2048sp sini 2.5 ne
Temizi zor 2.5 a anca ters riser yemişi
Veya bakima ihtiyacı olan veya fan arızalı 5700 bulunur 2.5 a