2.5k ekran kartı önerisi

iboo

80+
Reaksiyon skoru
78
Elimde şuan bir şey yok sadece öneri almak istiyorum yani aşağı yukarı bi 5-6k ya bütçe düşünüyorum 2.5k ya da bir ekran kartı düşünüyorum bide anakart olarakta b450 gaming x düşünüyorum sizce?

hocam şuan ben de aynen o bütçe ile arayışlardaydım 2. el 1660S aldım bu rakama bir de rx580 var

hocam şuan ben de aynen o bütçe ile arayışlardaydım 2. el 1660S aldım bu rakama bir de rx580 var
Evet senin konunu gördüm az evvel😅hemen baktım ekran kartına sıfırları çok pahalı sen ne kadar aldın ya 😅😅

Evet senin konunu gördüm az evvel😅hemen baktım ekran kartına sıfırları çok pahalı sen ne kadar aldın ya 😅😅
aman hocam bu devirde o paralara sıfır ekran kartı alınır mı 😂 2300 TL'ye istanbul içinde az kullanılmış buldum hemencecik gittim aldım valla

aman hocam bu devirde o paralara sıfır ekran kartı alınır mı 😂 2300 TL'ye istanbul içinde az kullanılmış buldum hemencecik gittim aldım valla
Hayırlı olsun hocam güle güle kullanın bende rx5500 XT düşünüyorum ya bilemiyorum çok hakim değilim ekran kartlarına

Hayırlı olsun hocam güle güle kullanın bende rx5500 XT düşünüyorum ya bilemiyorum çok hakim değilim ekran kartlarına
4 gblık olanlarına yanaşmayın derim min 6 gb olan türden ekran kartlarına yönelebilirsin 1070ti,rx590,1660S gibi

elimde vardıda sattım maalesef alıcısı vazgeçerse isterseniz iletişime geçerim o paraya rx6500xt alınır

Rx5700xt alınır o bütçeye göre en iyi kart.Asus dual,msi gaming x modeller bulunur temiz.

elimde vardıda sattım maalesef alıcısı vazgeçerse isterseniz iletişime geçerim o paraya rx6500xt alınır
Olur ddımstum vazgeçerse söylersin bana uygun olursa almayı düşünüyorum hiç bakmadım 6500 kere ya
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Rx5700xt alınır o bütçeye göre en iyi kart.Asus dual,msi gaming x modeller bulunur temiz.
Bakarım hocam teşekkür ederim fiyatlarına birazdan

Sarı sitede en azı 3k ya

4 gblık olanlarına yanaşmayın derim min 6 gb olan türden ekran kartlarına yönelebilirsin 1070ti,rx590,1660S gibi
Rx590 kar var aslında fiyat bazlı

Son düzenleme:
580 almayin 2.5 a la

1500 e veriom ben axle 2048sp sini 2.5 ne

Temizi zor 2.5 a anca ters riser yemişi

Veya bakima ihtiyacı olan veya fan arızalı 5700 bulunur 2.5 a

Merhaba profilimde bir konu paylaştım yardımcı olacak arkadaşları beklerim mağdur durumdayım teşekkür ederim şimdiden

580 almayin 2.5 a la

1500 e veriom ben axle 2048sp sini 2.5 ne

Temizi zor 2.5 a anca ters riser yemişi

Veya bakima ihtiyacı olan veya fan arızalı 5700 bulunur 2.5 a
Evet baktım zor bulunur o fiyata peki sence rx6500xt alınır mı

Geri