Topladığım pc nasıldır?

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
1050ti koymak neyi mantıklı abi deliricem kafayı yicem işlemci Allahın lütfu anakart ekran kartı Allah'ın cezaları bu işlemciye
Basit bi örnek vereyim sana, kullanıcı sadece valorant-cs oynamak istiyorsa alırsın bi 5800x3d, ikinci elden bi 1050ti işini fazlasiyla görür ve uygun olur.5800x3d 3060ti-5800x3d 1050ti adam arasında bi fark olamaz mantıklı dediğim olay bu hocam.Yani siz kullanmayacağınız ekran kartına para vermenize gerek yok

Nasıldır? Valorant için topladım.

Kalan parçaları arkadaşlar önersin 18k ediyor böyle en güçlü oyun işlemcisi var ddr4 ün al geç bunları ramler değişebilir belki.

Basit bi örnek vereyim sana, kullanıcı sadece valorant-cs oynamak istiyorsa alırsın bi 5800x3d, ikinci elden bi 1050ti işini fazlasiyla görür ve uygun olur.5800x3d 3060ti-5800x3d 1050ti adam arasında bi fark olamaz mantıklı dediğim olay bu hocam.Yani siz kullanmayacağınız ekran kartına para vermenize gerek yok
Valorantta yüksek fps oynamak istiyorum diyen bir adama 4070ti al knk demek gibi bi olay oluyor bu

Kalan parçaları arkadaşlar önersin 18k ediyor böyle en güçlü oyun işlemcisi var ddr4 ün al geç bunları ramler değişebilir belki.
İ9dan daha mı iyi bu işlemci?

""Yorumu silmek zorunda kaldım stoklar bitmiş çünkü""

Bak mesela buraya ekran kartı olarak 2. el bi 1050ti eklese kullanıcıyı hem üzmez hem bütçesini yormaz adam zaten sadece valorantta 360fps görmek istiyorum diyor, ileride ihtiyacına göre kartı zaten takabilir. 2. el bi 1050ti da 1200-1700aralıgında bulunabiliyor.

Bak mesela buraya ekran kartı olarak 2. el bi 1050ti eklese kullanıcıyı hem üzmez hem bütçesini yormaz adam zaten sadece valorantta 360fps görmek istiyorum diyor, ileride ihtiyacına göre kartı zaten takabilir. 2. el bi 1050ti da 1200-1700aralıgında bulunabiliyor.
Yaw bilmiyorsan konuşma dostum bu adam sadece cs valo oynamayacak anla şunu ets2 felanda oynayacağım diyor ileride god of warda oynayacak sen o kadar para verip sadece valorant oynayan kimi görüyorsun parası varsa bırak alsın 1050Tİ ne

İleride ekran kartını upgrade etme düşüncem var param olunca. O yüzden şimdiden kaliteli dizmek istedim.

Parçaların birbiriyle uyumu v2
CWV7I8QXIAATNIB.jpg

İ9dan daha mı iyi bu işlemci?
Verdiğin parayı hak eder bu işlemci o Intel gereksiz kalıyor. Valorant için 5800x3 de zaten extreme fps ler verecektir her türlü boşuna para harcama
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Verdiğin parayı hak eder bu işlemci o Intel gereksiz kalıyor. Valorant için 5800x3 de zaten extreme fps ler verecektir her türlü boşuna para harcama
+500 fps garanti zaten

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri