Bilgehan4284
80+
- Reaksiyon skoru
- 1
Ssdnin arkasinda sata 6 yazıyor ama içinden kablo falan da çıkmadı ben bunu bilgisayarima nasil takacağım
Ben pcmi toplama almıştım yani anakrt kutum yok sorunda bu zatenSATA kablosu anakartınızın kutusundan çıkar. Genelde 2 tane çıkıyor SATA kablosundan, biri kullanılıyor olur diğeri ise boşta olur. Bi' bakın öyle mi?
Bu harddiske oluyo diye biliyorum ayrıca benim ssdimdeki giriş bu kabloya uymuyo ssdim sandisk ssd plusEğer kablo yoksa bundan lazım.
Birde güç kablosu gerekiyor oda psudan çıkar onuda bağlıyacaksın.
O zaman internetten veya yakınınızdaki PC'ciden SATA kablosu alın, iş görecektir.Ben pcmi toplama almıştım yani anakrt kutum yok sorunda bu zaten
Yani kasanin içinde bu kablolar değil miÇoğunlukla takılmamis olanlar paket lastiği ile sarılı bi şekilde duruyor hazır sistemlerde ya da saklıyorlar kabloları görüntü kirliliği olmasın diye
Tamam bi arkadaş yazmış galiba kasanin ıçine gizlemişler ordan alip bağlayacağım bide 3.5inchlik bir ssd yuvasi alicam tamamdır teşekkürlerO zaman internetten veya yakınınızdaki PC'ciden SATA kablosu alın, iş görecektir.
Evet çoğunlukla.Yani kasanin içinde bu kablolar değil mi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Tamam bi arkadaş yazmış galiba kasanin ıçine gizlemişler ordan alip bağlayacağım bide 3.5inchlik bir SSD yuvasi alicam tamamdır teşekkürler