ben kullanıyorum biraz delay yapıyor oyun falan için ideal değil ama müzik zevki olarak yeterliBu fiyatta alınır mı, yada bu fiyatlara daha iyi önerisi olan var mı?
yaklaşık 1.5 yıl oldu sormak istediğin bir şey varsa sorabilirsinben kullanıyorum biraz delay yapıyor oyun falan için ideal değil ama müzik zevki olarak yeterli
Müzik için kullanacağım, oyun oynamam pek. Vİdeo felan izlerken delay hissediliyor mu? Bu fiyata daha iyisini bulabilir miyim?ben kullanıyorum biraz delay yapıyor oyun falan için ideal değil ama müzik zevki olarak yeterli
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
yaklaşık 1.5 yıl oldu sormak istediğin bir şey varsa sorabilirsin
video izlerken göze batmıyor günde min 4 saat kulağımda oluyor tek yada çift duruma göre, o fiyata neler var şuan bilmiyorum bilen arkadaşlar vardır elbet onlar yardımcı olur ben genel olarak memnunum ama arada kulaktan düşecek gibi oluyor yemek yerken onun dışında rahatsız edici bir yönü yokMüzik için kullanacağım, oyun oynamam pek. Vİdeo felan izlerken delay hissediliyor mu? Bu fiyata daha iyisini bulabilir miyim?
Ayrıca hakii time pro var 650TL o nasıl daha mı iyidir?ben kullanıyorum biraz delay yapıyor oyun falan için ideal değil ama müzik zevki olarak yeterli
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
yaklaşık 1.5 yıl oldu sormak istediğin bir şey varsa sorabilirsin
hocam bir youtube kanalı var o adamı bulup atayım size ben ondan bakıl almıstık ankeri belki sizede bir fikir verir incelemeri güzelAyrıca hakii time pro var 650TL o nasıl daha mı iyidir?