alfapoyraz
80+
- Reaksiyon skoru
- 72
doom eternal alınmaz serisi gp de var zaten gereksiz masraf.rdr 2, cyberpunk 2077, gow, horizon zero dawn, days gone, dying light 2, metro saga bundle, hellblade, doom eternal
aralarında bir ben eksiğim kaç tl tuttu sepetben bunları aldım zam yemeden
Metin okumak seni yormayacaksa bu tarz oyunların belki de en güzeli olan ve birkaç ay önce türkçe altyazı seçeneği de eklenen Disco Elysium u tavsiye ederim.Oyun 15tl.Yaklaşşık 40 saat seni sürükleyecektir eğer sıkmazsa.Benim 40 saat üstü oynama sürem var ve yeni güncellemeyle beraber içerikler de eklemişler.Oyun tekrar tekrar oynanabilir ve içerik güncellemesi de almış.Tavsiye ederim,15tl den fazlası edecek bir oyun.Arkadaşlar çıkar dediğiniz oyun varmı bunların içinden. Ayrıca 20 TL daha bütçem var hangi oyunları eklemeliyim.
Alıntıyı görüntüle
2700 liradoom eternal alınmaz serisi gp de var zaten gereksiz masraf.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
aralarında bir ben eksiğim kaç TL tuttu sepet
hellblade gamepass'te vardı sanırım diğerleri net alınır. bioshock ve batmanı ben de almayı düşünüyorum.Arkadaşlar çıkar dediğiniz oyun varmı bunların içinden. Ayrıca 20 TL daha bütçem var hangi oyunları eklemeliyim.
Alıntıyı görüntüle
heavy rain alınır mı ?Quantic Dream yapımcısının tüm oyunları. Herhangi bir itiraz kabul etmiyorum, üzgünüm.
Sepete ekledim onuda teşekkürlerMetin okumak seni yormayacaksa bu tarz oyunların belki de en güzeli olan ve birkaç ay önce türkçe altyazı seçeneği de eklenen Disco Elysium u tavsiye ederim.Oyun 15tl.Yaklaşşık 40 saat seni sürükleyecektir eğer sıkmazsa.Benim 40 saat üstü oynama sürem var ve yeni güncellemeyle beraber içerikler de eklemişler.Oyun tekrar tekrar oynanabilir ve içerik güncellemesi de almış.Tavsiye ederim,15tl den fazlası edecek bir oyun.