Çözüldü✓ Hangi Razer Mouse Almalıyım?

TheWocean

80+
Reaksiyon skoru
11
Arkadaşlar şu an razer mamba kullanıyorum aşırı derecede memnunum markadan ve modelden eğer mamba üretimden kalkmasaydı tekrar onu alıcaktım ama malesef kalkmış. Şu an bütçeye göre bulduğum mouseler linkte eklediklerim. Hangisini önerirsiniz, neden, kablolu kablosuz ?

@Ckribrahim
Şuna da bakabilirsin 700 liraya uygun bence. Attığın modeller arasında kablolu da var kablosuz da. Bence ona bi karar ver önce daha iyi olur.

@Ckribrahim
Şuna da bakabilirsin 700 liraya uygun bence. Attığın modeller arasında kablolu da var kablosuz da. Bence ona bi karar ver önce daha iyi olur.
Hocam bende razer almak istiyorum fakat fiyatları çok tuzlu kablosuz bir şeyler düşünüyorum 0 ışıklı olan razer deathadder v2x var ama hoşuma gitmedi el yapım orta küçük denebilir claw tutuşa sahibim 1000 civarları önerebileceğin mouse var mı ?

Hocam bende razer almak istiyorum fakat fiyatları çok tuzlu kablosuz bir şeyler düşünüyorum 0 ışıklı olan razer deathadder v2x var ama hoşuma gitmedi el yapım orta küçük denebilir claw tutuşa sahibim 1000 civarları önerebileceğin mouse var mı ?
Orta küçük el için ben viper öneririm attığım linklerden ilki 1000tl ancak kablolu kablosuz viperlar 2500e kadar çıkıyor. Ben galiba deathadder v2x alıcam mambaya en çok benzettiğim o yapı ve büyüklük olarak.

Geri