İtopya Si̇stem Alim Süreci̇

ronly

80+
Reaksiyon skoru
62
19 Mart Pazar Günü İtopya Airport Avmye
Gittim Ve

Bu Sistemi :

Bu Monitörü :

Ve Bu Klavyeyi Aldım :

HO,GO?

Yorumlarınızı Belirtirseniz Sevinirim Sisteme İleride Ek Olarak Ssd Ve Sıvı Soğutucu Takviyesi Yapacağım.

Gittim Ve

Bu Sistemi :

Bu Monitörü :

Ve Bu Klavyeyi Aldım :

HO,GO?

Yorumlarınızı Belirtirseniz Sevinirim Sisteme İleride Ek Olarak Ssd Ve Sıvı Soğutucu Takviyesi Yapacağım.
monitör ve klavye g.om diyebilirim ama sistem çok iyi bütçeni 300 tl artırıp g24f-2 alıp klavyeyi gamebooster mekanik yerine membran ve kaliteli bir klavyeye vermeni önerirdim ama hayırlı olsun genede

Gittim Ve

Bu Sistemi :

Bu Monitörü :

Ve Bu Klavyeyi Aldım :

HO,GO?

HO
Ama sisteme ssd ve sıvı soğutucu almadan önce PSU yu değiştir hızlı bir şekilde.

HO
Ama sisteme ssd ve sıvı soğutucu almadan önce PSU yu değiştir hızlı bir şekilde.
Ek Olarak Belirtmeyi Unutmuşum Gittiğim Mağazada Bu Kasa olmadığı için şu kasayı aldım https://www.itopya.com/rampage-reac...-plus-bronze-rainbow-siyah-gaming-kasa_u20226
Post automatically merged:

HO
Sebebi Nedir Yetmezmi Sistem İçin?

HO
Ne Önerebilirsiniz?

monitör ve klavye g.om diyebilirim ama sistem çok iyi bütçeni 300 TL artırıp g24f-2 alıp klavyeyi gamebooster mekanik yerine membran ve kaliteli bir klavyeye vermeni önerirdim ama hayırlı olsun genede
Monitöre Neden Geçmiş Olsun Dediniz Ghosting Ben Farketmedim Yok Gibi 165Hz de çok iyi ıps panel daha ne olsun menü seçenekleri ve ortam ışığıda fevkalade 🤌🏻

monitör ve klavye g.om diyebilirim ama sistem çok iyi bütçeni 300 TL artırıp g24f-2 alıp klavyeyi gamebooster mekanik yerine membran ve kaliteli bir klavyeye vermeni önerirdim ama hayırlı olsun genede
Kendime Söz Vermiştim bir sistem alırsam mekanik klavye alıcam diye böyle oldu bakalım ileride bi apex 5 vs değiştirebilirim

Ek Olarak Belirtmeyi Unutmuşum Gittiğim Mağazada Bu Kasa olmadığı için şu kasayı aldım https://www.itopya.com/rampage-reac...-plus-bronze-rainbow-siyah-gaming-kasa_u20226

Ne Önerebilirsiniz?

Monitöre Neden Geçmiş Olsun Dediniz Ghosting Ben Farketmedim Yok Gibi 165Hz de çok iyi ıps panel daha ne olsun menü seçenekleri ve ortam ışığıda fevkalade 🤌🏻

Kendime Söz Vermiştim bir sistem alırsam mekanik klavye alıcam diye böyle oldu bakalım ileride bi apex 5 vs değiştirebilirim
Değişen bir şey yok içinde yine rampage psu var.
En kısa sürede PSU değiş kral kötü bu psu.
Bu kasa bu PSU ya emanet edilmez haberin olsun.
Boşver ssd yi sıvı soğutucuyu seri bir şekilde adam akıllı bir PSU al

Ne Önerebilirsiniz?

marka olarak panelleri çok kötü diye biliyorum gigabyte g24f-2 almanız daha iyi hem oc ile 180 oluyordu o

inşallah hocam bir sistemim var ama yenisini yapıcam yakın bir zamanda ayda 2500tl para ayırarak yapmaya çalışıcam
Nakit olarak ayırmayın paranız çöp olabilir yatırım olarak ayrıın ben grama yatırım yaparak aldım

Hayırlı olsun.Bu fiyatta alınabilecek en güzel sistem.

Geri