Öneri Logitech, SteelSeries ve Razer Mouse Hangisini almalıyım?

Cihangir

Cezalı
80+ Gold
Reaksiyon skoru
2,602
Şuan kullandığım mouse Msi Clutch gm11 yeni mouse alacağım Logitech, Razer ve SteelSeries var hangisini almalıyım.

Aklımda Logitech G502 X Plus Lightspeed var

Logitech G502 X Plus Lightspeed​

Superlight kullanıyorum tavsiye edebilirim ayrıca razer deathradder v3 pro da öneriliyor superlight yerine tabii ki karar senin

Tekler.

Superlight kullanıyorum tavsiye edebilirim ayrıca razer deathradder v3 pro da öneriliyor superlight yerine tabii ki karar senin
G Pro X Superlight ve G502 X Plus Lightspeed farkı nedir

klavye olsa ss dicemde farede Logitech bence

G Pro X Superlight ve G502 X Plus Lightspeed farkı nedir
sensör olarak aynı ama ergonomi olarak pro X daha iyi daha hafif
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ve pro X daha ucuz

logitech o sensör ve fiyatla alınmaz. ninjutso sora ya da lamzu atlantis ya da pulsar x2 öneririm. (öncelik sora bana göre)

Lamzu atlantis kullanıyorum incelemelerine de bakabilirsin attığın mouselardan daha iyi bir sensöre ve daha az bir ağırlığa sahip. 3 aydır kullanıyorum aşırı memnunum g pro dan geçtim çok daha memnun etti diyebilirim. Şarjdayken kablolu halinde bile sanki kablosuz gibi oynatabiliyor paracord kablo olduğu için. Şarjı da baya gidiyor açıkçası 2 hafta da bir falan şarj ediyorum ben ama sık kullanırsan 1 hafta gider büyük ihtimalle yanlış hatırlamıyorsam 70 saat pil ömrü vardı.

Lamzu Atlantis en iyisi diye biliyorum

Şuan kullandığım mouse Msi Clutch gm11 yeni mouse alacağım Logitech, Razer ve SteelSeries var hangisini almalıyım.

Aklımda Logitech G502 X Plus Lightspeed var

Logitech G502 X Plus Lightspeed​

eğer bunlar dışında öneri istersen corsair sabre pro öneririm.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,864
Üyeler
184,065
Son üye
subdomainemre
Geri