lhasanaksu
80+
- Reaksiyon skoru
- 7
bunlara nerden bakabilirimGizli klasörler var.
Garanti olarak diski seçip özellikler kısmına gelirsen orada kullanılan alanı ve boş alanı görürsün.bunlara nerden bakabilirim
gizli dosyalardan gereksiz dosyaları nasıl temizleyebilirim silmiş olduğum oyunun dosyaları kalmiş olabilirGaranti olarak diski seçip özellikler kısmına gelirsen orada kullanılan alanı ve boş alanı görürsün.
Görünüm sekmesinde "Gizli Öğeleri Göster" gibi bir seçenek olması lazım. Ama niye böyle uğraşıyorsun ki? Diske sağ tık "Özellikler" dersen kullanılan alanı görebilirsin.bunlara nerden bakabilirim
Gizli olan kısmın geneli Windows ile alakalı. Oyunla alakalı bir şey olacağını sanmıyorum.gizli dosyalardan gereksiz dosyaları nasıl temizleyebilirim silmiş olduğum oyunun dosyaları kalmiş olabilir
ordan bakınca 226gb alan kullanıldığı yazıyor doğru evet ama bilgisayarımda gtaV ve Valorant yüklü sadece bu kadar alan kullanılması normal mi?Görünüm sekmesinde "Gizli Öğeleri Göster" gibi bir seçenek olması lazım. Ama niye böyle uğraşıyorsun ki? Diske sağ tık "Özellikler" dersen kullanılan alanı görebilirsin.
Normal, GTA V zaten en son baktığımda 100 küsür gb kaplıyordu.ordan bakınca 226gb alan kullanıldığı yazıyor doğru evet ama bilgisayarımda gtaV ve Valorant yüklü sadece bu kadar alan kullanılması normal mi?
kurtarma bölümü diye windowsun ayarlarında bi şey vardı kullanmıcaksan onu kapatabilirsinordan bakınca 226gb alan kullanıldığı yazıyor doğru evet ama bilgisayarımda gtaV ve Valorant yüklü sadece bu kadar alan kullanılması normal mi?
evet yorumu görmeden bakınıyordum sistem geri yükleme noktaları 30gb yer kaplıyormuş kapatınca kayıp boş alan geri geldi teşekkürlerkurtarma bölümü diye windowsun ayarlarında bi şey vardı kullanmıcaksan onu kapatabilirsin
zamanında aynısı banada olmuştu bende 100 gb yer kaplıyordu adına sevindimevet yorumu görmeden bakınıyordum sistem geri yükleme noktaları 30gb yer kaplıyormuş kapatınca kayıp boş alan geri geldi teşekkürler