yusufcastle
80+
- Reaksiyon skoru
- 51
Arkadaşlar FIFA 23 de Ultimate team oynamak istiyorum ilk FIFA deneyimim olacak başlamak için geç mi? Bu saatten sonra başlamak mantıksız mı olur?
Hiç gerek yok ve mantıksız ona para verceğine cs2 geliyo bıçak parası biriktirArkadaşlar FIFA 23 de Ultimate team oynamak istiyorum ilk FIFA deneyimim olacak başlamak için geç mi? Bu saatten sonra başlamak mantıksız mı olur?
Valla belki ayıplar diğerleri ama online oynamayacaksan 30 şiraya git hesap al bence çok gereksiz ona verilen para her sene aynı oyunu tekrar sürüyorlar piyasayaArkadaşlar FIFA 23 de Ultimate team oynamak istiyorum ilk FIFA deneyimim olacak başlamak için geç mi? Bu saatten sonra başlamak mantıksız mı olur?
Mantıktan bahsediyorsak bu önerinin mantık çerçevesinde hiç yeri yok bence.Hiç gerek yok ve mantıksız ona para verceğine cs2 geliyo bıçak parası biriktir
Ben halen oynuyorum. Oyuncusu oldukça fazla. Uktimate team kasan çoktan kastı orası ayrı ama başlayabilirsin. Daha gideri var ultimate team'in. Tek çelişki ilk fifa deneyiminin 23'le olması. Çünkü bu oyunda alışılagelmiş skill run'lar ve agresif defans yerini daha fazla oyun kurmaya ve soft defansa bıraktı. İlk başlarda yenilmekten sıkılma ve acele etme. Bir haftaya alışırsın zaten oyunun temposuna da oyuna da.Arkadaşlar FIFA 23 de Ultimate team oynamak istiyorum ilk FIFA deneyimim olacak başlamak için geç mi? Bu saatten sonra başlamak mantıksız mı olur?
Adamın keyfinin kahyası mısınHiç gerek yok ve mantıksız ona para verceğine cs2 geliyo bıçak parası biriktir
Evet alınır, fiyatı da ideal. 22 sezonu bittikten sonra başladım ve çok sardı. 23 almak için skinleri sattım.Arkadaşlar FIFA 23 de Ultimate team oynamak istiyorum ilk FIFA deneyimim olacak başlamak için geç mi? Bu saatten sonra başlamak mantıksız mı olur?
Ayıplayacak bir şey yok. Çok yerinde bir öneri.Valla belki ayıplar diğerleri ama online oynamayacaksan 30 şiraya git hesap al bence çok gereksiz ona verilen para her sene aynı oyunu tekrar sürüyorlar piyasaya
Asıl amacım online oynamak.Valla belki ayıplar diğerleri ama online oynamayacaksan 30 şiraya git hesap al bence çok gereksiz ona verilen para her sene aynı oyunu tekrar sürüyorlar piyasaya
Hocam son cümlenizde beni kastettiyseniz almayı düşünüyorum,daha önceden FIFA Mobile de paket açması beni çok sardı. Eminim bu oyunda daha çok sarar ama paketleri sadece para verenler mi açıyor onu bilmiyorumAyıplayacak bir şey yok. Çok yerinde bir öneri.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Genelde böyle diyip alanı görmedim ama, alırsan haberim olsun. Oynarız birlikte.
Asıl amacım online oynamak.
Hocam son cümlenizde beni kastettiyseniz almayı düşünüyorum,daha önceden FIFA Mobile de paket açması beni çok sardı. Eminim bu oyunda daha çok sarar ama paketleri sadece para verenler mi açıyor onu bilmiyorumSizin önerilerinizle de en azından oyuna alışmış olurum FIFA 24 e hazır şekilde başlarım.
O zaman düşünme al, akşam oynayak!Asıl amacım online oynamak.
Hocam son cümlenizde beni kastettiyseniz almayı düşünüyorum,daha önceden FIFA Mobile de paket açması beni çok sardı. Eminim bu oyunda daha çok sarar ama paketleri sadece para verenler mi açıyor onu bilmiyorumSizin önerilerinizle de en azından oyuna alışmış olurum FIFA 24 e hazır şekilde başlarım.
Hocam çok isterim ama benim oyun 1 günde anca inerO zaman düşünme al, akşam oynayak!
Bırak gece işte sabaha inmiş olur. Cuma akşamı 3lü maç atarız.Hocam çok isterim ama benim oyun 1 günde anca iner![]()