i3 12100f rx 6600 sistem alınır mı

Kasa ve PSU harici güzel sistem, fiyatı da uygun bu arada. Kasa ve PSU satıp biraz para ekleyip on numara bi sisteme sahip olabilirsiniz bu bütçede

ben ryzen 5 2600 işlemci rx6600 ekran kartı kullanıyorum oynayamadığım oyun yok gibi bir şey. sadece işlemci tabanlı oyunlarda(valorant,cs go vb.) 300+ fps göremiyorum. i3 12100f işlemci ryzen 5 2600den daha iyi bir işlemci fiyatına göre de avantajlı gözüküyor. belki daha ucuza internetten tek tek toplanabilir ama durumunuz internetten almaya müsait olmadığı için alınabilinir.

ben ryzen 5 2600 işlemci rx6600 ekran kartı kullanıyorum oynayamadığım oyun yok gibi bir şey. sadece işlemci tabanlı oyunlarda(valorant,cs go vb.) 300+ fps göremiyorum. i3 12100f işlemci ryzen 5 2600den daha iyi bir işlemci fiyatına göre de avantajlı gözüküyor. belki daha ucuza internetten tek tek toplanabilir ama durumunuz internetten almaya müsait olmadığı için alınabilinir.
genellikle bende valorant cs tarzı oyunlar oynayacağım bu sistem uzun süre götürür mü

merhabalar fiyatına göre güzel parçalardan oluşmuş tercih edebilirsiniz düşünmeden al bence asus parçalarının 3 yıl garantili ürünler

merhabalar fiyatına göre güzel parçalardan oluşmuş tercih edebilirsiniz düşünmeden al bence asus parçalarının 3 yıl garantili ürünler
kasa ve psu kötü diyorlar bende alacağımda karar veremedim gaming gen tr de bunun gibi sistem var ama daha iyi parçalarla oluşmuş tek kötü yanı kargo sağlam gelmemesi özensiz oluşu bazılarına şansa sağlam geliyor bayisine uzak şehirde yaşıyorum banada sağlam gelirmi tedirginim

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,478
Üyeler
192,730
Son üye
Zeyx001
Geri