ofthetable
80+
- Reaksiyon skoru
- 4
arkadaşlar demin ölüm maçı girdim ve vac ban yedim bilgisyaraı daha dün elime aldım da sisitem 2 hiçbir hile yok nasıl vac ban yemiş olabilirim hiç mi bir çaresi yok
evet oyuna giriyodum şu sebeplerle oynayamzsınız da vac ban yazıyorduemin misin vac yediğine?
hiç mi bir çaresi yok mail fln atsam 3 senedir oynuyorumhele ben 6 hesapdan sebepsizce vac ban yedim ana bacı sövüp oyunu bıraktım
steam hesabını atarmısın?evet oyuna giriyodum şu sebeplerle oynayamzsınız da vac ban yazıyordu
ofthetable kullanıcı adımsteam hesabını atarmısın?
yok kanka yok vac ban kaldırılmıyor kasa skin emek memek ne varsa çöp olduevet oyuna giriyodum şu sebeplerle oynayamzsınız da vac ban yazıyordu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
hiç mi bir çaresi yok mail fln atsam 3 senedir oynuyorum
bu nasıl oyun sistemi arkadaş neyse yardımcı olduğunuz için teşekkürler dahada csgo oynamamyok kanka yok vac ban kaldırılmıyor kasa skin emek memek ne varsa çöp oldu
oyuna girerken vac oturumuzu doğrulamadı yazıyoryok kanka yok vac ban kaldırılmıyor kasa skin emek memek ne varsa çöp oldu
hesabınızda vac ban gözükmüyor geçici süre yemişsinizdir
zaten 4.8 saat oynayıp ban atmazlar korkmabu nasıl oyun sistemi arkadaş neyse yardımcı olduğunuz için teşekkürler dahada csgo oynamam
yani ban yamemişmiyim vac oturumunuzu doğrulamadı diyor ilk olduğunda vac sebebiyle oynayamzsınız yazıyorduzaten 4.8 saat oynayıp ban atmazlar korkma
oturum doğrulamadı diyorsa o başka bazen bana da oluyordu sonra düzeliyor
Oyunun dosyalarını doğrula steamı kapa aç düzeliryani ban yamemişmiyim vac oturumunuzu doğrulamadı diyor ilk olduğunda vac sebebiyle oynayamzsınız yazıyordu