Neler Yeni

CSGO da hile olmadan VAC yedim

snowfoxstache

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,035
İsim
mert
Video vs var mı ? ilk defa kennys gibi profesyonel oyuncuların makro kullandığını duydum
mouseun gözüktüğü klipleri vardı ve silahı kullanışından da belli yani tec9 ile o kadar hızlı sıkamazdı.

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
arkadaşlar demin ölüm maçı girdim ve vac ban yedim bilgisyaraı daha dün elime aldım da sisitem 2 hiçbir hile yok nasıl vac ban yemiş olabilirim hiç mi bir çaresi yok
3.parti bir yazılım kullanıyor muydun. Mesela kart düşürmek için idle master gibi? Veya hiç sricpt yükledin mi?

Oneomous

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,486
İsim
Adem
mouseun gözüktüğü klipleri vardı ve silahı kullanışından da belli yani tec9 ile o kadar hızlı sıkamazdı.
Bilemiyorum fakat eğer inanmıyorsanız xanteres woxic gibi yayıncılara bağış atarak öğrenebilirsiniz veya sorarak

snowfoxstache

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,035
İsim
mert
Bilemiyorum fakat eğer inanmıyorsanız xanteres woxic gibi yayıncılara bağış atarak öğrenebilirsiniz veya sorarak
inanıyorum. ama makro vac ban yedirmez Owerwatch ban yedirir. yani bir çok kez reportlanman lazım. 3. parti yazılım olarak (steelseries engine 3 kullanıyorum). biri neden beni makrodan reportlasın ki?

Oneomous

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,486
İsim
Adem
inanıyorum. ama makro vac ban yedirmez Owerwatch ban yedirir. yani bir çok kez reportlanman lazım. 3. parti yazılım olarak (Steelseries engine 3 kullanıyorum). biri neden beni makrodan reportlasın ki?
Kesinlikle öyle o yüzden zaten ban yersiniz demiyorum kullanmayın demiyorum fakat ban riski %1den daha düşük olsa bile var bende kullanıyordum fakat daha sonra ne gerek var riske girmeye deyip bıraktım sizin tercihiniz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,036,725
Üyeler
164,369
Son üye
Masteries
Top Bottom