CSGO da hile olmadan VAC yedim

arkadaşlar demin ölüm maçı girdim ve vac ban yedim bilgisyaraı daha dün elime aldım da sisitem 2 hiçbir hile yok nasıl vac ban yemiş olabilirim hiç mi bir çaresi yok
3.parti bir yazılım kullanıyor muydun. Mesela kart düşürmek için idle master gibi? Veya hiç sricpt yükledin mi?

Bilemiyorum fakat eğer inanmıyorsanız xanteres woxic gibi yayıncılara bağış atarak öğrenebilirsiniz veya sorarak
inanıyorum. ama makro vac ban yedirmez Owerwatch ban yedirir. yani bir çok kez reportlanman lazım. 3. parti yazılım olarak (steelseries engine 3 kullanıyorum). biri neden beni makrodan reportlasın ki?

inanıyorum. ama makro vac ban yedirmez Owerwatch ban yedirir. yani bir çok kez reportlanman lazım. 3. parti yazılım olarak (Steelseries engine 3 kullanıyorum). biri neden beni makrodan reportlasın ki?
Kesinlikle öyle o yüzden zaten ban yersiniz demiyorum kullanmayın demiyorum fakat ban riski %1den daha düşük olsa bile var bende kullanıyordum fakat daha sonra ne gerek var riske girmeye deyip bıraktım sizin tercihiniz.

Geri