efearici242
80+ Bronze
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 322
- İsim
- Efe
Overwatchtan herkes seni hile olarak kabul ederse vac yemiyorsun önce hesap askıya alınıyor steam hesabın açık olduğu bilgisayarlarda hile açılmış mı kontrol ediyor eğer hile açtıysan vac ban yiyorsun eğer cidden hile açmadıysan hesap açılır ben hile açmayıpta ban yiyen çok az kişi gördüm onlarda ciddi ciddi hile gibi oynuyordu ondandır.
Sen hesabın linkini yollarsan vac mı yemişsin yoksa hesap askıda mı söylerim sana.
Lan şimdi okudum oğlum sen 3 yıl oynadın bu olay ilk defa mı başına geldi dosyalarda sıkıntı vardır aç kapa düzelir yada birdahaki güncellemede
Sen hesabın linkini yollarsan vac mı yemişsin yoksa hesap askıda mı söylerim sana.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Lan şimdi okudum oğlum sen 3 yıl oynadın bu olay ilk defa mı başına geldi dosyalarda sıkıntı vardır aç kapa düzelir yada birdahaki güncellemede
Mesaj otomatik birleştirildi:
Faceit var hileleri bahane etmeyin çok mgeden sonra hileler çoğunlukta zaten mge ol geç faceiteaga bak sana tavsiyem valoranta geç cs artk çop oldu çunku rek giriyoruz hileci geliyo hayatımızdan 40 50 dk mızı çalıyo ben mace çıksın valorant geçicem ban yemee sebebin çok iyi oynaman ve artik şasn mi diyim şansızlıkmı diyim ornek olarak duvar arkasi adam vardır sen yanlışlıkla ustune aim falan koymuş olabilirsin