vac yememişsin hatayı araştır istersen düzeliyor o sadece bazen o hata herkes de olabiliyor steam hesabınızdan profilinize girin sağ tarafta vac geçmişi yoksa yememiş oluyorsunuz ben sizin hesabınıza baktım temizyani ban yamemişmiyim vac oturumunuzu doğrulamadı diyor ilk olduğunda vac sebebiyle oynayamzsınız yazıyordu
nasıl doğrulayacağımOyunun dosyalarını doğrula steamı kapa aç düzelir
mail at inceleme başlatsınlarevet oyuna giriyodum şu sebeplerle oynayamzsınız da vac ban yazıyordu
Mesaj otomatik birleştirildi:
hiç mi bir çaresi yok mail fln atsam 3 senedir oynuyorum
owerwatch banına bir şey yapmıyorlar ama vac banda kontrl edıyorlarmail at inceleme başlatsınlar
kankam makro algılamıyor ki sitem mousemun makro özelliği var tec9 da falan cz gibi sıkıyomoverwatchta oy birliğiyle hile olduğunu düşünmüşlerse yiyebilirsin. veya 3. parti yazılım ve makro kullanımı da buna sebep olabilir. tüm bunlardan bi haber olan kankam da birkaç yıl önce yemişti çok iyi oynuyordu ama yanımda oynuyordu yani 0 hile. neyse olabiliyor kısacası valve gibi boktan bir anti hile yazılımı kullanıp kendi yazılımlarının çalışmadığını bilip oyunculara izletiyorlar ve buna rağmen anlayamadıkları hile türünde hala spinbot var. emeğe yazık gerçekten
algılıyor. arkada açık uygulamaları algılarken oyun içinde yapılan şeyleri algılamama durumu yok. ama radar altındaymışsın gibi düşün wh yok aim yok şimdi bunu 3 kurşun için mi banlayalım diyorlardır xD abartmadığın sürece sıkıntı olmuyordur1592942939[/automerge yazmış:kankam makro algılamıyor ki sitem mousemun makro özelliği var tec9 da falan cz gibi sıkıyom
Kardeşim sen ban yememişsin bilgisayarı kapatıp açtığında olur yani düzelir o bendede oluyo o vac ban değil arkada başka bir uygulama kullanma dc haricinde yani eğer konuşuyorsanız bide steam 1 kere kurulmamış olabilir dikkat et oyunu sil steami sil tekrar yükle geçiyor o bende yaşadımyani ban yamemişmiyim vac oturumunuzu doğrulamadı diyor ilk olduğunda vac sebebiyle oynayamzsınız yazıyordu
yanlış bilgi vermeKanka steam ve oyunu sil tekrar yükle düzelir