Neler Yeni

CSGO da hile olmadan VAC yedim

Ouzkskn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,345
İsim
....
Oyunu Yönetici olarak çalıştırın. Oyuna girmeyi deneyin. Geçici bir problemdir o . Bazen yapıyor Valve

Eray Yılmaz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,831
İsim
Eray Yılmaz
yani ban yamemişmiyim vac oturumunuzu doğrulamadı diyor ilk olduğunda vac sebebiyle oynayamzsınız yazıyordu
vac yememişsin hatayı araştır istersen düzeliyor o sadece bazen o hata herkes de olabiliyor steam hesabınızdan profilinize girin sağ tarafta vac geçmişi yoksa yememiş oluyorsunuz ben sizin hesabınıza baktım temiz

LURKER

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
543
İsim
Yiğit Erbabı
o vac ban değil

Xeraton

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
893
İsim
Halil İbrahim Memiş
evet oyuna giriyodum şu sebeplerle oynayamzsınız da vac ban yazıyordu
Mesaj otomatik birleştirildi:

hiç mi bir çaresi yok mail fln atsam 3 senedir oynuyorum
mail at inceleme başlatsınlar

mail at inceleme başlatsınlar
owerwatch banına bir şey yapmıyorlar ama vac banda kontrl edıyorlar

overwatchta oy birliğiyle hile olduğunu düşünmüşlerse yiyebilirsin. veya 3. parti yazılım ve makro kullanımı da buna sebep olabilir. tüm bunlardan bi haber olan kankam da birkaç yıl önce yemişti çok iyi oynuyordu ama yanımda oynuyordu yani 0 hile. neyse olabiliyor kısacası valve gibi boktan bir anti hile yazılımı kullanıp kendi yazılımlarının çalışmadığını bilip oyunculara izletiyorlar ve buna rağmen anlayamadıkları hile türünde hala spinbot var. emeğe yazık gerçekten
kankam makro algılamıyor ki sitem mousemun makro özelliği var tec9 da falan cz gibi sıkıyom

DDRQ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
405
İsim
Serkan sss
1592942939[/automerge yazmış:
kankam makro algılamıyor ki sitem mousemun makro özelliği var tec9 da falan cz gibi sıkıyom
algılıyor. arkada açık uygulamaları algılarken oyun içinde yapılan şeyleri algılamama durumu yok. ama radar altındaymışsın gibi düşün wh yok aim yok şimdi bunu 3 kurşun için mi banlayalım diyorlardır xD abartmadığın sürece sıkıntı olmuyordur

miaxly

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
113
İsim
Miraç
yani ban yamemişmiyim vac oturumunuzu doğrulamadı diyor ilk olduğunda vac sebebiyle oynayamzsınız yazıyordu
Kardeşim sen ban yememişsin bilgisayarı kapatıp açtığında olur yani düzelir o bendede oluyo o vac ban değil arkada başka bir uygulama kullanma dc haricinde yani eğer konuşuyorsanız bide steam 1 kere kurulmamış olabilir dikkat et oyunu sil steami sil tekrar yükle geçiyor o bende yaşadım :)

JynOx

80+ Bronze
Vac değil merak etme arkadaşa da olmuştu farklı pc den girebiliyordu

Violynn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
383
İsim
Efe Özkol
kütüphanenden oyuna sağ tıkla özellikler de yukarıda yerel dosyalar var ona bas ve oyun dosyalarının bütünlüğünü doğrula de. bu işlem bittikten sonra steam hesabından çıkış yap ve tekrar gir. sorun düzelecektir

TrmZ

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
68
İsim
ege erdem
aga bak sana tavsiyem valoranta geç cs artk çop oldu çunku rek giriyoruz hileci geliyo hayatımızdan 40 50 dk mızı çalıyo ben mace çıksın valorant geçicem ban yemee sebebin çok iyi oynaman ve artik şasn mi diyim şansızlıkmı diyim ornek olarak duvar arkasi adam vardır sen yanlışlıkla ustune aim falan koymuş olabilirsin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,005,136
Üyeler
159,271
Son üye
TheLawyer
Top Bottom