Yeni bilgisayara format atmalı mıyım?

Reaksiyon skoru
5
İtopya'dan hazır sistem aldım .
Kasa gelince temiz format atmalı mıyım?
Yoksa direkt elimdeki Windows 10 keyini girip kullanmalı mıyım?

Keyi her PC'de kullanabiliyorsan yani şu 3000-5000 TL olan keylerdense kullanabilirsin.
Ama anakart içine gömülenlerdense kullanamazsın yeni key alman lazım.

Keyi her PC'de kullanabiliyorsan yani şu 3000-5000 TL olan keylerdense kullanabilirsin.
Ama anakart içine gömülenlerdense kullanamazsın yeni key alman lazım.
Benim kendi orijinal win10 home keyim var. İçinde win10 yüklü gelirse temiz kurulum yapmalı mıyım diyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yeni gelen bilgisayara neden format atasın?
Temiz kurulum sağlıklı olmaz mı?

Benim kendi orijinal win10 home keyim var. İçinde win10 yüklü gelirse temiz kurulum yapmalı mıyım diyorum.

Temiz kurulum sağlıklı olmaz mı?
Gereksiz efor olur. Zaten deneme sürümünü kurup gönderiyorlar keyi kullan keyfine bak.

Format atsan da atmasan da o keyi kullanamazsın diyorum ben de eğer anakarta gömülen key ise. Sonra key kabul olmadı diye konu açma yani.

Bu şekilde de devam edebilirsin, formatlamak istiyorsan onu da deneyebilirsin... (lisans konusu bambaşka)

Format atsan da atmasan da o keyi kullanamazsın diyorum ben de eğer anakarta gömülen key ise. Sonra key kabul olmadı diye konu açma yani.
Hocam ben anlatamıyorum galiba. Kendim orijinal siteden aldığım aktif olarak kullandığım keyim var zaten.

Bu şekilde de devam edebilirsin, formatlamak istiyorsan onu da deneyebilirsin... (lisans konusu bambaşka)
Orijinal win10 keyim var halihazırda. Eğer sıkıntı olmazsa temiz kurulum düşünüyorum.

• Beğen
Reaksiyonlar: M.2.
Bak şimdi key var key var. Dediğim gibi 3000-5000 TL gibi fiyatlara satılan her birgisayara kullanılabilen key aldıysanız kullanabilirsiniz. Ama OEM key aldıysanız ve onu önceden kullandıysanız yani önceden zaten bir anakart için tanımlanmışsa yeni bilgisayara girdiğinizde bu key geçersiz uyarısı alabilirsiniz.
Windows key çeşitlerini bir araştırmanızı öneririm.

Hocam ben anlatamıyorum galiba. Kendim orijinal siteden aldığım aktif olarak kullandığım keyim var zaten.

Orijinal win10 keyim var halihazırda. Eğer sıkıntı olmazsa temiz kurulum düşünüyorum.
Sistemi kullanmaya devam et, lakin ürün anahtarını kendininkiyle değiştir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,190,695
Üyeler
188,978
Son üye
qwaryi
Geri