MarsAndAress
80+
- Reaksiyon skoru
- 125
İnanmayanlar için kanıt olarak atayım dedim.
Gençlik üyeliği TC ile oluyor, hesaba daha önce TC girdiyseniz otomatik almıştır belki4 tane aldım şimdi 45tlye gençlik üyeliğimde yok bu nasıl oluyor![]()
ss at4 tane aldım şimdi 45tlye gençlik üyeliğimde yok bu nasıl oluyor![]()
satıcı yemeksepeti yazıyordu dostum larabay satıcı değil bir bot satış firması gibi bir şeyarkadaşlar kodu gelen kişilerin satıcısı larabay. Sonradan alanlar yemeksepetinin kendisinden aldı. Sonradan alanların son kullanma tarihi 31.03.2023 olmayabilir![]()
arkadaşlar kodu gelen kişilerin satıcısı larabay. Sonradan alanlar yemeksepetinin kendisinden aldı. Sonradan alanların son kullanma tarihi 31.03.2023 olmayabilir![]()
kanka bende niye 75 tl kupon 75 tl gözüküyo
sepete ekleyince indirim geliyor efsane gençlik üyesi olman lazımkanka bende niye 75 TL kupon 75 TL gözüküyo
ha evet ozaman okulun emaili ile üye olmuştum belkide ondanGençlik üyeliği TC ile oluyor, hesaba daha önce TC girdiyseniz otomatik almıştır belki
kampanya bitti.Donanım Arşivinin şimdiye kadar gelmiş geçmiş en iyi sıcak fırsat konusu olabilir
Efsane Gençlik ile 75 TL Yemeksepeti kuponunu 45 TL’ye alabiliyorsunuz fakat sepete 4 tane daha ekleyince yinede 45 TL ödüyorsunuz.
31 Marta kadar geçerli, kullanmayı unutmayın.
Kupon kodu 31 Mart 2023 tarihine kadar Yemeksepeti restoranlarından verilecek yemek siparişleri için geçerlidir. Yemeksepeti Market ve Yemeksepeti Mahalle siparişlerini kapsamamaktadır.
çözmedik valla sadece bazılarında düşüyorkanka bende niye 75 TL kupon 75 TL gözüküyo