🔥Samsung CRG5 LC24RG50FZRXUF 24” 4 MS 144 Hz VA Curved Monitör 2.428,00 TL🔥

samsung tr satıyor satıcı direk o fabrıka depodan geliyor tuzla geçen hafta da vardı grupta alanlar oldu bende aldım gayet güzel nays ile alın 250 tl iade geliyor naysdan

satıcısı zaten samsung türkiye ben gece gece senin saçma konularınla ugrasmayıp engelliyorum artık yettin 30dkda kafa ütüledin tebrikler.

satıcısı zaten samsung türkiye ben gece gece senin saçma konularınla ugrasmayıp engelliyorum artık yettin 30dkda kafa ütüledin tebrikler.
Bilader neden fark edilme çabası gösteriyorsun 2 saattir allah allah ya
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Biraz Daha Katıp 2022 Çıkışlı Monitör Alırsın

Mantıklı aslında sağol <3

Konusu birkaç gün önce açılmıştı dostum.
İnceleme konusu yazmıştım almayı düşünenler inceleyebilir.

Çok oyun oynamıyorum oynasam da cs ve valorant tarzı çok kasmıyorum eğlencesine. Onun haricinde photoshop illüslator vb grafik tasarim isleri. Monitör işime yarar mı tavsiye eder misini? Bu arada nays olayını bilmiyordum çok daha uyguna gelecek teşekkür ederim.

Çok oyun oynamıyorum oynasam da cs ve valorant tarzı çok kasmıyorum eğlencesine. Onun haricinde photoshop illüslator vb grafik tasarim isleri. Monitör işime yarar mı tavsiye eder misini? Bu arada nays olayını bilmiyordum çok daha uyguna gelecek teşekkür ederim.
nays ile al dostum ben 1 haftadır falan kullanıyorum gayet güzel monıtor hıc problem yok bu paraya gayet güzel

Geri