Yardım Roborock s7 vs roborock q7

20yek02

80+
Reaksiyon skoru
16
s7 kullanıyorum her türlü tavsiye ederim en önemli özelliği halıya gelince silme aparatı kalkıyor parkeye inince silmeye başlıyor kendisi otomatik algılıyor

Mi vakum mop 2 öneririm. Çok memnunuz. Emiş gücü cidden çok kaliteli.

Mi vakum mop 2 öneririm. Çok memnunuz. Emiş gücü cidden çok kaliteli.
Evet xiaomi markasına da bakmıştım ama roborock bu robot sürürgelerin lider markalarından birisi diye duyunca direkt bunlara baktım. Öneriniz için teşekkürler ben bir daha mi robota bakayım. Bir de Mi robot mop 2 ve mop 2 pro var ve fiyatları birbirine çok yakın neden mop 2 yi seçtiniz?

Evet xiaomi markasına da bakmıştım ama roborock bu robot sürürgelerin lider markalarından birisi diye duyunca direkt bunlara baktım. Öneriniz için teşekkürler ben bir daha mi robota bakayım. Bir de Mi robot mop 2 ve mop 2 pro var ve fiyatları birbirine çok yakın neden mop 2 yi seçtiniz?
Hocam farklarını bilmiyorum. Ben kullandığım için bilgilendirelim dedim. Bence emiş gücü aşırı kaliteli. Zaten uygulaması çok basit.

baya memnunuz mükemmel gücü var parasını sonuna kadar hakeden ürün
Merhaba bende almayı düşünüyorum fakat mop özelliği çok önemli değil. Aynı fiyata daha iyi süpürme özelliği olan bir ürün var mı? Bilginiz var mı? Amacım aynı fiyata daha kaliteli bir süpürge deneyimi

Geri