Hocam ilk defa ethernet kullanacam. Bu kablonun 1 ucunu LAN1'e diğer ucunu da laptop ethernete takacak değil mi başka bir şeye gerek yok. Modem kutusundan çıkan 1.5m'lik kabloyu denedim 2 kat daha iyi hız aldımDirek link atıyorum 23awg tam bakır sarmal kaliteli kablo kılıfı güçlü iletim düşük parazit buyur
![]()
Nexans 5 Metre Cat6 Data Internet Kablosu Turuncu Renk Patch Cord 5 Metre Bakır - Fiyatı, Yorumları
Nexans 5 Metre Cat6 Data Internet Kablosu Turuncu Renk Patch Cord 5 Metre Bakır yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Modemden PC ye kablo mu cekiceksinHocam ilk defa ethernet kullanacam. Bu kablonun 1 ucunu LAN1'e diğer ucunu da laptop ethernete takacak değil mi başka bir şeye gerek yok. Modem kutusundan çıkan 1.5m'lik kabloyu denedim 2 kat daha iyi hız aldım
Kabloyu almadan önce satıcıya sor jaklari çakılı mı geliyor
Çakılı olmazsa nasıl takicanÇakılı olursa ne olur olmazsa ne olur?
Dark markasının Cat6 kablosunu kullanıyorum öneririm bir sıkıntı çıkarmıyor bana.CAT6, CAT7 vs bunların ne farkı var bilmiyorum. 15-20m uzunluğunda kaliteli bir ethernet kablosu istiyorum. Piyasa bilmediğim için bütçe de belirsiz
CAT6, CAT7 vs bunların ne farkı var bilmiyorum. 15-20m uzunluğunda kaliteli bir ethernet kablosu istiyorum. Piyasa bilmediğim için bütçe de belirsiz
CAT6, CAT7 vs bunların ne farkı var bilmiyorum. 15-20m uzunluğunda kaliteli bir ethernet kablosu istiyorum. Piyasa bilmediğim için bütçe de belirsiz
Bu u utp. F ftp ya da s ftp daha iyi olurDirek link atıyorum 23awg tam bakır sarmal kaliteli kablo kılıfı güçlü iletim düşük parazit buyur
![]()
Nexans 5 Metre Cat6 Data Internet Kablosu Turuncu Renk Patch Cord 5 Metre Bakır - Fiyatı, Yorumları
Nexans 5 Metre Cat6 Data Internet Kablosu Turuncu Renk Patch Cord 5 Metre Bakır yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
1000 mbps internet ile bunu kullanıyorum noksansız hızı alıyorum herhangi bir sorun olmuyor 23awg tam bakır olması önemli bişey stp ve FTP de koruma daha fazla ama iç tesisat da bunun pekte önemi yok attığın da utp den pek farkı yok sadece üstünde koruma olarak folyo var he olur mu o da olur sıkıntı yok ama hızda değişiklik olmayacaktır![]()
Ugreen Cat7 Örgülü F/FTP 10Gbps RJ45 15 M Ethernet Kablosu Fiyatı ve Özellikleri
Ugreen Cat7 Örgülü F FTP 10Gbps RJ45 15 M Ethernet Kablosu özelliklerini incelemek ve en uygun fiyata satın almak için hemen tıkla!www.teknosa.com
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Kendinde bakabilirsin. Bence ugreen marka ürünlere bak. En çok satan ve en çok memnun olunan markalardan. Cat6-7 farketmez. Ama örgülü alabiliyorsan örgülü al. Ayrıca f ftp ya da s ftp olması iyi olur. Uzun kablo olduğu için paraziti engellemek önemli. O yüzden en iyisi f ftp ve s ftp. Amazonda vs ürün alırken bu yazıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bu u utp. F ftp ya da s ftp daha iyi olur