🔥İndirim ALİEXPRESS İLK SİPARİŞ İNDİRİMİ ( Benim Seçtiklerim )

bana f/p type-c hub önerir misiniz hdmi ve rj45'li modellerden olursa sevinirim çok fazla var hangisi güvenilir anlayamadım

Ben mail farklı olsa yeter dedim ama olmadı sipariş vermeye izin vermedi.
Farklı telefon işini bluestacks ile ımei değiştirerek çözmek mümkün. Farklı telefon numarası sıkıntılı, doğrulama gerekmiyor ise rastgele bir numara da verilebilir belki.

Hocam eskiden ben de çok alışveriş yapardım aliexpress’den fakat 4 senedir falan uzak kaldım baya bi. Merak ettiğim şey 20 kuruşluk ürüne 60 TL kargo çıkıyor bu kargo tutarını daha aza indirmenin bir yolu var mı? Bir de kargo amazondaki sistem gibi mi işliyor , yani sipariş verirken gümrük vergisinide mi ödüyoruz?

Hocam eskiden ben de çok alışveriş yapardım aliexpress’den fakat 4 senedir falan uzak kaldım baya bi. Merak ettiğim şey 20 kuruşluk ürüne 60 TL kargo çıkıyor bu kargo tutarını daha aza indirmenin bir yolu var mı? Bir de kargo amazondaki sistem gibi mi işliyor , yani sipariş verirken gümrük vergisinide mi ödüyoruz?
Gümrük vergisi sipariş alanında bazı ürünlerde görünüyor bazı ürünlerde görünmüyor. Göründüğü zaman vergi dahil ödemesini yapıyorsun buraya gelince ek ödeme yapmıyorsun.

çok yararlı, teşekkür ederim illa ki bir şey alırım buradan

Aliden alırken ücretsiz kargo daha pahalıya gelebiliyor. Zira ürün tutarı üzerinden vergi hesaplanıyor. Ürün tutarı düşük ama gönderi ücreti olanlar genelde vergi hesaplaması ürün tutarı üzerinden yapıldığı için daha uyguna gelebiliyor. Bilginiz olsun.
Aliden alırken ücretsiz kargo daha pahalıya gelebiliyor. Zira ürün tutarı üzerinden vergi hesaplanıyor. Ürün tutarı düşük ama gönderi ücreti olanlar genelde vergi hesaplaması ürün tutarı üzerinden yapıldığı için daha uyguna gelebiliyor. Bilginiz olsun.

İndirimler halen devam ediyor mu

LCD ekrandan bir tane çektik bakalım. Paylaşım için teşekkürler.

Deadpool figürü kaca geliyor?

Geri