Hiçbir fikrim yok kiLin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Linkk ?
Cuma gunu alicam ozmana stok kalirmi
Ram hangisi ypim 32 oln corsair ? 4x8
Hiçbir fikrim yok kiLin
Linkk ?
Cuma gunu alicam ozmana stok kalirmi
Ram hangisi ypim 32 oln corsair ? 4x8
Ssd kc3000 psuSistem güzel de özelleştirmeyi yanlış söylemişsiniz5600 ile 5600x arasındaki fark 1000TL ödeyecek kadar değil. O parayla gider SSD değişir M300 harbiden tırt. RAMleri değişmeye de gerek yok sanki. PSU değişse kasa değişse SSD değişse sıkıntı yok.
CORSAIR TX750M 750W 80PLUS GOLD MOD. GÜÇ KAYNAĞI ssd kc3000 kasa lian li geri kalanlar stok 26.700İşlemciyi 5600x, ramleri Kingston Fury, kasayı da Lıan Li Lancool 205 yaparsan 25234 TL oluyor. İşlemciye de ilerleyen zamanlarda hava soğutucu da alabilirsin çünkü kasanın hava akışı güzeldir. https://pckolik.com/urun/tron-pch-oyun-bilgisayari-geforce-rtx-3070ti/
Güç kaynağı upgrade' i boşa para gibiSsd kc3000 psu
CORSAIR TX750M 750W 80PLUS GOLD MOD. GÜÇ KAYNAĞI ssd kc3000 kasa lian li geri kalanlar stok 26.700
Uygulamayla video kaydi alabirlisin mesela bunun gibi bir suru ozellik tek uygulamada knk sadece driver degil ki bunu sende biliyorusunSistemi ilk kurduğunda sisteminde Nvidia uygulaması yok, yani AMD ile aynı şeyi yapman lazım. Şuradan ekran kartını seçmek çok zor olmamalı.
Gerçi 5600X/5600 konusunda da bana cevap vermemiştin xd
Alıntıyı görüntüle
Yarışmı yapiyoruz hocam evet o konuda cevap verememiştim cunku i5 ile r5 karsilastigini karistirdim kbSistemi ilk kurduğunda sisteminde Nvidia uygulaması yok, yani AMD ile aynı şeyi yapman lazım. Şuradan ekran kartını seçmek çok zor olmamalı.
Gerçi 5600X/5600 konusunda da bana cevap vermemiştin xd
Alıntıyı görüntüle
hocam size şu watmanı kim diyor Allah için yıllardır kaç seri amd kart kullandım daha başıma geldi çökme bile yaşamadım ve 6000 serisi sorunlarından arınmış bir seriİki sistem arasinda kaldim
Amd sistem alirsam watmandan korkuyorum cozebilirmiyim bilmiyorum ve oyunda bir anda kapanirsa kotu olur ama performans tarafinda herturlu daha iyi arada kaldim tavsiyelerinizi bekliyorum
(Amd sistem 5600 u 5600x yaparsam 25.500 suan ki hali ile 24k)
(Nvidia sistem 25 k )
amd tarafında video kaydı yok mu hocam bu fanboyluk nedir anlamadımUygulamayla video kaydi alabirlisin mesela bunun gibi bir suru ozellik tek uygulamada knk sadece driver degil ki bunu sende biliyorusun
Yarışmı yapiyoruz hocam evet o konuda cevap verememiştim cunku i5 ile r5 karsilastigini karistirdim kb
Hocam her 2 haftada bir forumda wattman hatasi aciliyor Allah aşkına siz amd fanboylugunu birakip gercekleri gorsenizhocam size şu watmanı kim diyor Allah için yıllardır kaç seri amd kart kullandım daha başıma geldi çökme bile yaşamadım ve 6000 serisi sorunlarından arınmış bir seri
amd tarafında video kaydı yok mu hocam bu fanboyluk nedir anlamadım![]()
hocam size şu watmanı kim diyor Allah için yıllardır kaç seri amd kart kullandım daha başıma geldi çökme bile yaşamadım ve 6000 serisi sorunlarından arınmış bir seri
amd tarafında video kaydı yok mu hocam bu fanboyluk nedir anlamadım![]()
500 serisi 5000 serisi 6000 serisi kullandım reis hala da kullanıyorum benim başıma gelmedi o zaman eski kartlarda alınan hataları kalkıpta 6800 ile kıyaslamanın anlamı yok bana bir tane 6800 wattman hatası gösterin forumdan...Hocam her 2 haftada bir forumda wattman hatasi aciliyor Allah aşkına siz amd fanboylugunu birakip gercekleri gorseniz
Sistemler Çok Kötü Bence Alınmaz ikiside.İki sistem arasinda kaldim
Amd sistem alirsam watmandan korkuyorum cozebilirmiyim bilmiyorum ve oyunda bir anda kapanirsa kotu olur ama performans tarafinda herturlu daha iyi arada kaldim tavsiyelerinizi bekliyorum
(Amd sistem 5600 u 5600x yaparsam 25.500 suan ki hali ile 24k)
(Nvidia sistem 25 k )
Bende amd kullandim hocam sıkıntılı kartlar kusura bakmayin500 serisi 5000 serisi 6000 serisi kullandım reis hala da kullanıyorum benim başıma gelmedi o zaman eski kartlarda alınan hataları kalkıpta 6800 ile kıyaslamanın anlamı yok bana bir tane 6800 wattman hatası gösterin forumdan...
Başlık 'RX 6600 Wattman hatası alıyorum' https://forum.donanimarsivi.com/konu/rx-6600-wattman-hatasi-aliyorum.704347/500 serisi 5000 serisi 6000 serisi kullandım reis hala da kullanıyorum benim başıma gelmedi o zaman eski kartlarda alınan hataları kalkıpta 6800 ile kıyaslamanın anlamı yok bana bir tane 6800 wattman hatası gösterin forumdan...
whql driver yükledikten sonra pek sıkıntı olmuyor evet bazı yeni driverlarda oyunlarda anlık drop vs oluyor ama düzeltiliyor sonra çökme vs yaşamadım şahsen ve wattman hatası beta driverlar genelde bu soruna yol açıyor 2 gün önce driver yayınlandı mesela 10-15fps artış oldu nerdeyse 6000 serisi her geçen gün kendine güç katmaya devam ediyor nvidia ile aynı para olsa bende nvidia alırım yalan yok ülkede her şey ortada kalkıpta daha çok para verip daha az performans almanın ben mantığını görmüyorum şahsi fikrim pc temiz kullanırım herkes temiz kullanmak zorunda değil hatalarda ondan kaynaklı olabilir ama sadece amd yi kötülemeye gerek yok demeye çalışıyorumSrekli herkes sikayet ediyor watman ve driver sorunlarinj
6800 demiştim ama neyse 6800 6800xt 6700xt 6500xt bu kartları kullandım 6800xt 6700xt aktif olarak kullanıyorum hocam bir sorun yaşamadım. kısaca 6800 almanı tavsiye ederim kardeşim sorun yaşarsan bana ulaşabilirsin çözeriz yaşamazsın büyük ihtimalBende amd kullandim hocam sıkıntılı kartlar kusura bakmayin
Başlık 'RX 6600 Wattman hatası alıyorum' https://forum.donanimarsivi.com/konu/rx-6600-wattman-hatasi-aliyorum.704347/
6600 olsa olur mu .d500 serisi 5000 serisi 6000 serisi kullandım reis hala da kullanıyorum benim başıma gelmedi o zaman eski kartlarda alınan hataları kalkıpta 6800 ile kıyaslamanın anlamı yok bana bir tane 6800 wattman hatası gösterin forumdan...