Erda Yıldırım
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 4,379
Cano 25 milyarlık sistem toplamışsın ve korsan mı oynuyorsun ?
Arkadaşlar genel bi gariplik başladı normalde sadece forza'da böyleydi dedim format atayim şimdi diğer oyunlarda da fps düştü çok ilginç acaba ddr5 ram ile mi alakalı2k çekip dene bendede aynı gpu var forzada sabit hep 80 fps alıyordum bi gariplik var o oyunda bende çözemedim. (sabit fps ayarı kapalıydı)
Hahahahahaha ben hep indirimde yakaladım kanka güldürdünCano 25 milyarlık sistem toplamışsın ve korsan mı oynuyorsun ?
game pass almak bu kadar zor mu?Arkadaşlar genel bi gariplik başladı normalde sadece forza'da böyleydi dedim format atayim şimdi diğer oyunlarda da fps düştü çok ilginç acaba ddr5 ram ile mi alakalı
+1Cano 25 milyarlık sistem toplamışsın ve korsan mı oynuyorsun ?
Beyler gamepass ile de denedim diğer yorumları okuyun lütfen laf dalaşına gelmedim sorunum var çözebilir miyiz diye geldimgame pass almak bu kadar zor mu?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
+1
2k denedinmi?Beyler gamepass ile de denedim diğer yorumları okuyun lütfen laf dalaşına gelmedim sorunum var çözebilir miyiz diye geldim
2k monitor yok kanka be nasıl deniycem2k denedinmi?
Yok mu yardımcı olacak@Abdullah Hacıgül abi yardımcı olur musun
Teşekkür ederim reis eve gidip hemen deniycem sende olmasan 2 gündür çözüm bulamıyorumNormal, Forza Horizon 5 de Ray Tracing özelliği açık gelir RT açık şekilde bu fpsi verir, advanced ayar bölümünde en altta ışın izleme var kapat fps yükselir ve DLSS açmayı da unutma.
Yine aynı reis ışın izlemeyi kapattımNormal, Forza Horizon 5 de Ray Tracing özelliği açık gelir RT açık şekilde bu fpsi verir, advanced ayar bölümünde en altta ışın izleme var kapat fps yükselir ve DLSS açmayı da unutma.
Var mı yardımcı olabilecekYine aynı reis ışın izlemeyi kapattım
Yine aynı reis ışın izlemeyi kapattım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Var mı yardımcı olabilecek![]()