ARTIK FAN DEĞİLİM
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 6,925
Bende 201tl gozukuo ödeme ileÖdeme kısmında kargo ücreti ekleniyor yurtdışından geldiği için
Bende 201tl gozukuo ödeme ileÖdeme kısmında kargo ücreti ekleniyor yurtdışından geldiği için
O konu hakkında bir şey demedim ki, belki attıktan sonra daha da ucuzlamıştır görmemişsen söyleyeyim dedim. Daha önce böyle bir alışveriş yapmadığım için ödeme ekranında fiyatın değişebileceğinden haberim yoktuBen konuları açmadan önce genelde hepsine bakıyorum dostum. Bak orda 3 tane fiyatı 2 tane fiyatı diye ayrı ayrı belirtmişim. Sen 290 diyorsun öyle bir şey değil o.
İyi yaptın sen hocam ancak alışverişi tamamlama aşamasına geldiğinde gümrük vergiside ekleniyor bu yüzden 469.77 TL oluyor.O konu hakkında bir şey demedim ki, belki attıktan sonra daha da ucuzlamıştır görmemişsen söyleyeyim dedim. Daha önce böyle bir alışveriş yapmadığım için ödeme ekranında fiyatın değişebileceğinden haberim yoktu
Evet evet fark ettim onu bilmiyordumİyi yaptın sen hocam ancak alışverişi tamamlama aşamasına geldiğinde gümrük vergiside ekleniyor bu yüzden 469.77 TL oluyor.
Sizin dediğiniz kötü bir şey yok bilmeyebilirsiniz arkadaşlar nedense çok gergin ve sinirli sadeceEvet evet fark ettim onu bilmiyordum
3 tane almanın amacı farklıklavye mebran bu arada alcak arkadaşların haberi olsun 3 tane almaya gerek yok o yüzden
bence kar bırakmaz ya çok 490 TL den ne kadar yükseğe gider ki kargolar vs zaten gönderim ücreti pahallı3 tane almanın amacı farklıMembran olduğunu biliyorum zaten.