🔥İndirim 🔥🔥Cooler Master Devastator 3 Mouse Klavye SET

bence kar bırakmaz ya çok 490 TL den ne kadar yükseğe gider ki kargolar vs zaten gönderim ücreti pahallı
Ben çevreme satıyorum dostum. Sarı site vs çok uğraşmıyorum. Çevre yetiyor bana.

Ben çevreme satıyorum dostum. Sarı site vs çok uğraşmıyorum. Çevre yetiyor bana.
çok iyi çevren alıyorsa şanslısın ben bir zamanlar 200 TL ye mekanik klavyeyi kaçırdığımdan beri durgunum :D

ne 290mış arkadaş derdi tasası bitmedi temsilciye yazalımda şunu ürün + ithalat yapsın 290 290 hocam yanlısın var ürün 290 lira aaaaaaaaaa ürün bende 290 hemen alıyım enayiler 450 e alıyor ooooooooooo
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

arkadailar sitede 290 göstiyordu karttan 450 cekmıs amazon kandırdı beni şikayet var amazon fazla para aldı acil yardım

ne 290mış arkadaş derdi tasası bitmedi temsilciye yazalımda şunu ürün + ithalat yapsın 290 290 hocam yanlısın var ürün 290 lira aaaaaaaaaa ürün bende 290 hemen alıyım enayiler 450 e alıyor ooooooooooo

arkadailar sitede 290 göstiyordu karttan 450 cekmıs amazon kandırdı beni şikayet var amazon fazla para aldı acil yardım
MDMDKDKDKXMDKXKDMDLXLX

Hocam daha önce amazondan hiçbir şey almadım vergi süreci nasıl işliyor?

ithalat ücreti siz satın alınca ödüyorsunuz, gümrükte fazla çıkarsa amazon karşılıyor, daha düşük çıkarsa amazon iade etmiyor, mantık bu, ne ise onu gönderiyorlar

3 tane gümrükten geçmez aynı üründen max 2 adet alabilirsin

Peki ptt mi getiriyor?
Kolay gelsin veya MNG

3 tane gümrükten geçmez aynı üründen max 2 adet alabilirsin
Gümrükçü sen misin dostum ? Normalde aynı ürün için MAX 5 tane ürün. Kural böyle.

Biz garanti olsun diye 2li 2li alıyorduk. Klavyeler mouselar vs 2 li 2li aldım. 6dan fazla almadım daha ama alsam geçerdi.

Ama memlekette kurallara uyan olmadı için gümrükçünün keyfine bağlı geçiyor ürünler. Keyfi yerindeyse geçiyor keyfi yerinde değilse 1 tane bile bazen geçmiyor. Horus klavye 1 tane geçmedi mesela.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,186,204
Üyeler
188,213
Son üye
esmesultan
Geri