ℯ𝓀𝓈ℯℓ𝒶𝓃𝓈
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 4,603
Ama upgrade edebiliyorsun(bi 8gb daha takabilirsin) kasaya zarar vermeden dolayısıyla garantiden geçiyor düşündügüm laptop ise8 gb ram nedir ya
Ya hocam eklemesi en kolay şeyi neden bu kadar büyütürsunuz? Max masrafı 500TL, aldın taktın bitti. 4060'lı bir cihaz için fabrikasyon hale 8GB RAM konulması üreticinin saçmalığı tabii ki ancak bu kadar abartacak bir şey değil.8 gb ram nedir ya
Ben bunu aldım hocam bin tl daha uyguna mükemmel bir şey yaaGTA V testini bile geçemedi lan. i5-12500H iyi güzel, yeni nesil de, destekleyemez 4060'ı.
3060 olsa neyse de, 3060'ı yine bir seviye destekler evelallah. Ama i5-12500H'ı 4060'a koyarsan bir de 8 GB RAM koyarsan...
KALP KRİZİ GEÇİRMEK ÜZERE OLAN YAŞLI BİR AMCAYI MARATONDA KOŞTURTMAK GİBİ OLUR!
Adam (i5) yarışı bitiremeden helvasını yeriz, toprağa gömeriz ıhmına koyim!![]()
![]()
![]()
edit: haymuna koyim! Yazarken sinirden güldüm ve halen de gülüyorum, sinirim bozuldu!
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Yalnız hocam bir şey daha, onun yerine 3060 alın, kafanız daha rahat eder. Ya da illaki 4060 diyorsanız i7 işlemci bulun.
Hey maşallah 32 GB Ddr5 ram iyimişBen bunu aldım hocam bin TL daha uyguna mükemmel bir şey yaa![]()
telefon rami 12/16GB oldu 8gb ram çağ dışı8 gb ram nedir ya
+Sadece Windows 4gb civarı ram kullaniyorDikkat klavye türkçe değil
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
telefon rami 12/16GB oldu 8gb ram çağ dışı