Gençler Size Bir Sorum Olacak.

S C O

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
579
Merhaba Arkadaşlar,

Biz niye veya neden iyi olmadığımız halde sevdiğimiz insanlara yalan söylüyoruz. Bu olay herkese de var neden? Biz kötü olduğumuz halde hep iyiyiz diyoruz.

Merhaba Arkadaşlar,

Biz niye veya neden iyi olmadığımız halde sevdiğimiz insanlara yalan söylüyoruz. Bu olay herkese de var neden? Biz kötü olduğumuz halde hep iyiyiz diyoruz.
Kötü olduğumuzda onları üzüleceğini düşünüyoruz oysaki umurlarında bile değiliz.

Kötü olduğumuzda onları üzüleceğini düşünüyoruz oysaki umurlarında bile değiliz.
İşte sorun zaten bura da neden? Umurlarında olmadığımız halde kötüyüm demek varken hep iyiyiz diyoruz.

ben acik acik soyluyorum

şahsen açıklama yapma fikri bile beni daha çok yoruyor. ayrıca kötüyüm desem ne değişecek ki sahte bi neyin var sorusu mu :d

Merhaba Arkadaşlar,

Sebebi değişir, mesela ben birine kötü hissediyorum dedikten sonra açıklama yapmaya üşendiğim için kötüyüm demem. Başkası karşısındakini üzmemek için demez. Bir başkası da üzgün bir şekilde iyiyim deyip karşısındakinin anlamasını bekler.

ben kötüyüm diyorum ama sonra herkes neden kötüsün dedikleri için bazen iyiyim diyom

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,218,445
Üyeler
197,469
Son üye
Sezaruss
Geri