Rtx 3060'lı Hazır Sistem Almak İstiyorum

Monitör tavsiyesi 24 ips düşünürsen, paylaş kazan oluyor diye url ekleyemedim

Ekler

• IMG_3224.png
    IMG_3224.png
    1.6 MB · Hit: 57
Yani mönitor konusunda çok bilgm yok ama asus alabilirim ama dedim gibi ilk önce bana biraz yol göstermeniz gerekiyor masa üstü hakkında

Yani mönitor konusunda çok bilgm yok ama asus alabilirim ama dedim gibi ilk önce bana biraz yol göstermeniz gerekiyor masa üstü hakkında
Ben de arıyorum kasa dün 13k r5600 6700xt satıldı güzeldi yetişemedim, güzel bi kampanya olabilir anlık kovalamakta fayda var. Ama monitörler bu hafta zamnlanmaya başladı o dikkatimi çekti

Ben de arıyorum kasa dün 13k r5600 6700xt satıldı güzeldi yetişemedim, güzel bi kampanya olabilir anlık kovalamakta fayda var. Ama monitörler bu hafta zamnlanmaya başladı o dikkatimi çekti
Evet ben laptop kovalayacağıma onu kovalasaymısım :D alabilirdim sağlık olsun da işte hiç bilgi olmadan bir işe kalkısınca iyi olmuyor

Evet ben laptop kovalayacağıma onu kovalasaymısım :D alabilirdim sağlık olsun da işte hiç bilgi olmadan bir işe kalkısınca iyi olmuyor
Tavsiyem monitörü şimdiden bulup alman , eğer nakit alacaksan sarı sitede Vatanın 3070 li sistemini satanlar var 17-17.5k satan olursa alabilirsin sıfırını

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,310
Üyeler
183,975
Son üye
_frozen
Geri