Yardım Monitör Hz Değeri 1 gözüküyor

Rhavenix

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
703
merhaba arkadaşlar,
Nvidia ekran kartından amd ekran kartına geçiş yaptım nvidia ekran kartında dvi ile bağlantı sağlayıp 120 hz kullanıyordum monitörü şimdi yeni güncel bi kart aldım ve onda displayport ve hdmi var ama monitör de sadece hdmi ve dvi olduğu için mecbur hdmi ile bağlantı kurdum ve şu an hz değeri 1 gözüküyor bunun sebebi nedir.
1680550534664.png

merhaba arkadaşlar,
Nvidia ekran kartından amd ekran kartına geçiş yaptım nvidia ekran kartında dvi ile bağlantı sağlayıp 120 hz kullanıyordum monitörü şimdi yeni güncel bi kart aldım ve onda displayport ve hdmi var ama monitör de sadece hdmi ve dvi olduğu için mecbur hdmi ile bağlantı kurdum ve şu an hz değeri 1 gözüküyor bunun sebebi nedir.
Alıntıyı görüntüle
Hocam ekran kartının driver kurulu değil sistemde.

merhaba arkadaşlar,
Alıntıyı görüntüle
Öncelikle Nvidia kartının driverini silmediysen DDU ile sil.
Ardından burdan kartına uygun driveri kur.

Driver Booster gibi yazılımlar kullanmanı önermiyorum, yanlış sürücü kurabiliyor eski sürücü kurabiliyor vesaire. Zor bir işlem değil kendin yapabilirsin.

Öncelikle Nvidia kartının driverini silmediysen DDU ile sil.
Ardından burdan kartına uygun driveri kur.

Driver Booster gibi yazılımlar kullanmanı önermiyorum, yanlış sürücü kurabiliyor eski sürücü kurabiliyor vesaire. Zor bir işlem değil kendin yapabilirsin.
tamam öncelikle sizin dediğinizi yapayım
Ya varda net bilmedigim icin kolayını söyledim size

teşekkür ederim

merhaba arkadaşlar,
Alıntıyı görüntüle
Eski ekran kartın neydi hocam? Yeni aldığın ekran kartın nedir hocam?

NVIDIA'nın sürücülerini kaldırdın mı?
Kaldırdım şimdi yeni ekran kartımı taktım onun sürücüsünü de kaldırıp baştan yüklüycem ama bir şey dikkatimi çekti bilgisayarı başlatınca yeni ekran kartının fanı dönüyor Windows ekranı açılınca duruyor neden acaba

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,850
Üyeler
192,816
Son üye
enesars
Geri