Yardım Monitör Hz Değeri 1 gözüküyor

FPS hala 60'a sabit gibi, ALT+R'den VSync ile ilgili şeyleri kapat. Geliştirilmiş senkronizasyon vesaire dahil.
1680558350837.png

bahsettiğiniz ayarı bulamadım şu ekranda ayrıca en fazla kullanım yüzde 74 oldu watt tüketimi neden o kadar düşük ki

o bahsettiğinizi az önce fark ettim ve kapattım yine aynı değişen hiç bir şey yok ve format tek çözüm gibi duruyor ben bi güzel format atayım buna yoksa düzelmiyecek hiç bir şey
Kapatıp oyunu restartlayıp denedin mi ki, ayrıca oyun ayarları/monitör ayarlarında da kapalı olduğundan emin ol.
Yani tabii ki işin sonunda formata gidecek muhtemelen de yine çözmekle uğraşalım biz, vsync kapatıncaki watt değerlerini merak ediyorum.

Kapatıp oyunu restartlayıp denedin mi ki, ayrıca oyun ayarları/monitör ayarlarında da kapalı olduğundan emin ol.
Yani tabii ki işin sonunda formata gidecek muhtemelen de yine çözmekle uğraşalım biz, vsync kapatıncaki watt değerlerini merak ediyorum.
hemen deniyorum onu da
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

hemen deniyorum onu da
1680559406125.png

Ultra ayarlar vsync kapalı

Geri