Mouse hızlı tepki verince takılıyor sekiyor

mami.01

80+
Reaksiyon skoru
25
Mouse markam bu

Mouse pad im ise bu

Oyun oynarken hızlı tepki verdiğimde mouse takılıyor dönemiyorum adamlara ve bundan dolayı ölüyorum aşırı sinir bozucu bir durum ekipman degistirmeden bunun çözümü yok mu mouse 1 haftalık mouse padi ise bugün aldım eski mouse pad varkende takılıyordu sorun galiba mouse ta onerebileceginiz sıkıntı yasamayacagim mouse var mı acaba çok pahalı olmayan ya da bu sorunun çözümü var mı

Mouse markam bu

Mouse pad im ise bu

Oyun oynarken hızlı tepki verdiğimde mouse takılıyor dönemiyorum adamlara ve bundan dolayı ölüyorum aşırı sinir bozucu bir durum ekipman degistirmeden bunun çözümü yok mu mouse 1 haftalık mouse padi ise bugün aldım eski mouse pad varkende takılıyordu sorun galiba mouse ta onerebileceginiz sıkıntı yasamayacagim mouse var mı acaba çok pahalı olmayan ya da bu sorunun çözümü var mı
fareden dolayı muhtemelen sensor kotudur

Düzeltmemin hiçbir yolu yok mu ya daha yeni aldım pc de haftaya geliyor bide yeni mouse almak istemiyorum sıkıntı yaşamıyim uyuz bir durum çünkü
sensör 32ıps değere sahip saniyede 80cm hızında çevirdiğinizde takılır ve 12g değeri var hızlanmalarda yavas kalır keske alırken sordaydınız foruma

Düzeltmemin hiçbir yolu yok mu ya daha yeni aldım pc de haftaya geliyor bide yeni mouse almak istemiyorum sıkıntı yaşamıyim uyuz bir durum çünkü
Anlatarak yazayım dedim ama olmayacak benzer bir video buldum bu çözümü bir dene bakalım seninle adam aynı sorunu yaşamış

sensör 32ıps değere sahip saniyede 80cm hızında çevirdiğinizde takılır ve 12g değeri var hızlanmalarda yavas kalır keske alırken sordaydınız foruma
Valla ucuz diye alayım dedim yorumlara baktım geneli memnundu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Peki önerebileceginiz mouse markası var mı orta fiyatlı sorun yasamayan

Valla ucuz diye alayım dedim yorumlara baktım geneli memnundu

Peki önerebileceginiz mouse markası var mı orta fiyatlı sorun yasamayan

100tlye bedava 3327 sensor var

Deniyorum hemen
Değişen hiçbir şey yok

100tlye bedava 3327 sensor var
Bunda da aynısı olur mu yoksa kesin işimi çözer mi çünkü valorant gibi oyunda adama dönerken tepki verdiğimde takılıyor hep kesin çözüm olsun yeter

Değişen hiçbir şey yok

Bunda da aynısı olur mu yoksa kesin işimi çözer mi çünkü valorant gibi oyunda adama dönerken tepki verdiğimde takılıyor hep kesin çözüm olsun yeter
daha iyi bir sensore sahip çözer herhalde

Değişen hiçbir şey yok

bu diğerine göre daha iyi olur

O sensörün eti budu bu maalesef. Yüksek G ve yüksek IPS'e sahip sensörler gerekiyor çok hızlı dönüşler için.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,173,654
Üyeler
186,360
Son üye
Matchalıkedi
Geri