Felaxy
80+
- Reaksiyon skoru
- 3
Nereden atacaksınız?
forum.donanimarsivi.com
Mikrofon ile baya uğraştım o kadar çok eq ayarı denedim ki artık sıkıldım.Thx özelliğini açtığımda cızırtı gelmeye başlıyor.R(A)ZER Blackshark V2 Ayarları
Öncelikle belirtmek istiyorum ki özellikle oyunlarda en iyi deneyimi alabilmek için kulaklığınızın sol tarafında bulunan ses ayar kısmından ses seviyesini ortada bırakmalısınız. Onun yanı sıra Razer Synapse'de yapacağımız ayarlara geçeceğiz. Not: Oyun oynarken en iyi deneyime sahip olabilmek...forum.donanimarsivi.com
Mikrofon hazır broadcast modu en iyisidir. THX kodu kapatma önerilir. Konuyu okursan belki sorunun çözülür. Kaç TL'ye almıştın?Mikrofon ile baya uğraştım o kadar çok eq ayarı denedim ki artık sıkıldım.Thx özelliğini açtığımda cızırtı gelmeye başlıyor.
1900Mikrofon hazır broadcast modu en iyisidir. THX kodu kapatma önerilir. Konuyu okursan belki sorunun çözülür. Kaç TL'ye almıştın?
Attığım ayarları yap tekrar sorun devam ederse iade etmrk için uğraş.Sesi kıstığımda hafif bi cızırtı geliyor ayrıca oyunlarda uzaktaki adamların sesi çok az ve anlaşılmıyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
1900
Benim yaptığım ayarlarda seni yaptıklarına yakın.Zaten iade için bir talep oluşturdum n11 üzerinden yarın ürünü alıp incehesap'a geri verilecek her hangi bi sıkıntısı varsa iadesi yapılacakmış.Ama ben incehesap ile iletişime geçtiğimde iade edilmeyecektir denildi.Attığım ayarları yap tekrar sorun devam ederse iade etmrk için uğraş.
Alalı 14 gün geçti mi?Benim yaptığım ayarlarda seni yaptıklarına yakın.Zaten iade için bir talep oluşturdum n11 üzerinden yarın ürünü alıp incehesap'a geri verilecek her hangi bi sıkıntısı varsa iadesi yapılacakmış.Ama ben incehesap ile iletişime geçtiğimde iade edilmeyecektir denildi.
Alalı 2 gün olduAlalı 14 gün geçti mi?
Kulaklık özel üründür. Belirgin büyük sorun yoksa tekrar sayılamayacak durumda olduğu için yani sizin taktığınız kulaklığı kimse takmak istemez. Bazı firmalar bu yüzden kulaklık gibi ürünleri iade almaz. Lakin 14 gün içerisinde devletin verdiği zorunlu bir iade süreci var. Eğer kulaklıkta gerçekten sorun varsa 2 yıl boyunca zaten her türlü size yardımcı olmak zorundalar. Siz benim gösterdiğim her şeyi yapın bir şey kaybetmezsiniz. Eğer gene olmazsa uğraşın hakkınızı arayın. Olmadı THH'ye başvurun.