Razer Blackshark V2 ses sorunu

pinkward

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
146
Selamlar,

Çok önceden Razer Blackshark V2 almıştım senelerdir kullanıyorum fakat son 1 aydır garip durumlar yaşamaya başladım. Mesela oyundayız arkadaşlarla bir anda radyolar frekans bulamayınca garip bi ses çıkarır ya rahatsız edici aynı o sesten oluyor. Oyundan çıkınca mesela lobide ana ses fulleniyor pcde ama asla sesi kapatamıyorum pcde. Pc baştan başlatınca düzeliyor ama çok rahatsız etmeye başladı. Sorun nedir bilen var mıdır? Kulaklığın pedleri de çıkmak üzere ne yapacağım bilmiyorum.

Teşekkür ederim.

Her oyunda mı bu sorunu yaşıyorsun?
Bir de bana kulaklık sorunundan çok yazılım veya donanım sorunu gibi geldi. Anlamak için harici bir kulaklığın varsa takıp deneyin.
Mesela CS:GO eskiden grafik değiştirince, değiştirme anında motor çalışıyor gibi ses yapardı.

İlk olarak oynadığın oyunda FG, DLSS, FSR ve Reflex gibi ayarlar açıksa kapat.
BIOS ayarlarını sıfırla ve XMP hariç bir ayarı açmadan oyunu tekrar oyna. AM5 sistem ise Resizebarı kendini kapat.
DDU ile ekran kartı ve ses sürücülerini kaldırıp yeniden yükle.

Bunlar dışında Wintoys ile sistemi disk de dahil. Disk onarımı yeniden başlatınca sana soruyor, orada onaylarsan tarama yapıyor.

2025-12-27_22-55.webp

Ayrıca temiz kurulum da yapılabilir.

Pedler için şu tarz ürünler var veya farklı bir kulaklık alacaksın.

Her oyunda mı bu sorunu yaşıyorsun?
Bir de bana kulaklık sorunundan çok yazılım veya donanım sorunu gibi geldi. Anlamak için harici bir kulaklığın varsa takıp deneyin.
Mesela CS:GO eskiden grafik değiştirince, değiştirme anında motor çalışıyor gibi ses yapardı.

İlk olarak oynadığın oyunda FG, DLSS, FSR ve Reflex gibi ayarlar açıksa kapat.
BIOS ayarlarını sıfırla ve XMP hariç bir ayarı açmadan oyunu tekrar oyna. AM5 sistem ise Resizebarı kendini kapat.
DDU ile ekran kartı ve ses sürücülerini kaldırıp yeniden yükle.

Bunlar dışında Wintoys ile sistemi disk de dahil. Disk onarımı yeniden başlatınca sana soruyor, orada onaylarsan tarama yapıyor.

Alıntıyı görüntüle

Ayrıca temiz kurulum da yapılabilir.

Pedler için şu tarz ürünler var veya farklı bir kulaklık alacaksın.
Bu dediğinizi deneyeceğim, kulaklığım eski tiplerden muhtemelen 2020 olan.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,179,973
Üyeler
187,274
Son üye
Umut Göksu GENÇ
Geri