Öneri 125 CC Sıfır Motosiklet Önerisi

Reaksiyon skoru
2
Yeni A2 ehliyet aldım 125 CC başlangıç motosikleti almak istiyorum ilk motosikletim 0 olsun istiyorum.
sizce hangisini neden tercih etmeliyim. Aralarında çok fiyat farkı var neden bu şekilde farkları neler.
Mondial 125 Drift L CBS 39.036 TL
RKS 125 R 33.988 TL
RKS TNT 125 Pro 42.897 TL

Mondial drift kesinlikle alma. Kronik sorunlu. Elektrik arızası var. Kardeşim aldı. Sık sık debriyaja basarken stop ediyor. 1. viteste stop ediyor. Boşta stop ediyor. Ne kadar servise götürsek de hemen yine bozuluyor. Direkt sil onu listeden.

Mondial drift çöpünü önermiyorum. ya Rks 125R ya da RKS TNT 125 Pro. İkisi de italyan menşeili motorlar. TNT Eskiden Benellinin modeli idi RKS yapıyor şuan ama.

Mondial drift kesinlikle alma. Kronik sorunlu. Elektrik arızası var. Kardeşim aldı. Sık sık debriyaja basarken stop ediyor. 1. viteste stop ediyor. Boşta stop ediyor. Ne kadar servise götürsek de hemen yine bozuluyor. Direkt sil onu listeden.
Şansa bağlı birazda bende de var 3.ayına girdi daha kronik sorun yaşamadım hiç

Şansa bağlı birazda bende de var 3.ayına girdi daha kronik sorun yaşamadım hiç
Herkeste olmaz ama mondial işte. Bende mondial fury 110i var. Spacy'den de sorunsuz. Ama drift biraz sıkıntılı. Başkalarından da aynı kötü yorumları da aldık.

125 cc motor yerine otomatik tavsiye ederim ben.

Yeni A2 ehliyet aldım 125 CC başlangıç motosikleti almak istiyorum ilk motosikletim 0 olsun istiyorum.
sizce hangisini neden tercih etmeliyim. Aralarında çok fiyat farkı var neden bu şekilde farkları neler.
Mondial 125 Drift L CBS 39.036 TL
RKS 125 R 33.988 TL
RKS TNT 125 Pro 42.897 TL
paran var ise nk150 al bence

İnsanımız kalitesiz malı ''parcası var usda'' diye alınca fiyatı düşüyor rks gibi motorların.

Rk125 malzeme kalitesi ve motor ömürü olarak daha iyidir. millet 1 beygir fazla diye drift l övüyor ama rk125 8500 devir sınırı koyuyor kendine motor ömürü için.
Drift Disk disk CBS, RKS ise Disk kampana CBS. aralarında fren performansı olarak pek fark yok.
RKS daha teknolojik drift ise bi tık daha hızlı.
RKS göstergesi daha iyi iken Drift çok değişik saçma bir gösterge kullanıyor.

RK125 kesinlikle

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,083
Üyeler
185,026
Son üye
DoublonS35
Geri